Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szerelmi horoszkóp

3 csillagjegy, aki szinglivé válik szeptemberben

2023. szeptember 13.

2 perc olvasás

ELLE

szerelem horoszkóp szakítás szeptember szingliség
3 csillagjegy, aki szinglivé válik szeptemberben
© Getty Images

Az ősz első hónapja több csillagjegy szerelmi életében is nagy változásokat hozhat.


A szeptember néhány csillagjegy életére nagy hatással lesz. Egyeseket a Mars extra energiákkal támogat, másoknak a karrierje ívelhet fel, néhányan pedig a szerelmi életüket illetően indulhatnak tiszta lappal.

Bár egy szakítás sosem egyszerű, néha mindkét fél számára jobb, ha külön utakon folytatják: ez következhet be ebben a hónapban.

3 csillagjegy, aki egyedül folytatja tovább

Skorpió

Most jöhet el az az időszak, amikor bevallja magának, hogy bár nagyon szereti a párját, már nem szerelmes. Ettől még alapvetően működhetne egy hosszú távú kapcsolat, de itt már sok probléma merült fel. Ráadásul a Skorpió nem élhet szenvedély nélkül, így számára nem fenntartható egy olyan párkapcsolat, ami már nem lángol. Bár adhat még egy esélyt a kapcsolatnak, de az Uránusz hatása meg fogja győzni, hogy nincs értelme a folytatásnak.

Bak

Most először gondolkodik el azon, hogy talán jobb lenne, ha párjával külön folytatnák. Már nem tudja, valójában miért is szerettek egymásba, és társa kifejezetten az idegeire megy. Előfordulhat, hogy idealizálta a másik személyét, ő pedig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de az is lehet, hogy egyszerűen csak nem figyeltek eléggé egymásra. Bárhogy is alakult, ne féljen változtatni.

szerelmi-horoszkop-elle.hu
Forrás: Getty Images

Halak

Romantikus természete miatt azt gondolta, hogy végre rátalált az igazira, és nehezen fogadja el, hogy nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy elképzelte. Párja talán egy ideje már másfelé kacsintgat, és ha ez a helyzet állt elő, nincs is értelme győzködni a folytatásról. A kezdeti időszak nehéz lehet, de hosszú távon a javát szolgálja, ha végre kimondja, hogy vége. Hamarosan új esélyt kap a boldogságra.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves