Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, aki csodás őszre számíthat

2023. augusztus 31.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy
 3 csillagjegy, aki csodás őszre számíthat
© Shutterstock

3 csillagjegy életében remek időszak jön. 


3 csillagjegy örülhet az új évszaknak, ugyanis az ősz beköszöntével sokak szerelmi életében és karrierjében hatalmas változások jönnek. Megmutatjuk, hogy mit üzen a horoszkóp a szerencséseknek az elkövetkezendő 3 hónapra. Görgess lejjebb és megtudod te is!

Ikrek

Elképesztő lehetőségek jönnek az utadba. A karrieredben hatalmas fordulópont jön, sőt egy külföldi lehetőséggel kiegészülve még többet tanulhatsz, miközben pénzt keresel. A jó hír, hogy tele lesz kalandokkal az ősz, és nem fogod elhinni, hogy milyen boldogan térsz majd haza, ahol szintén megannyi lehetőség vár rád.

Szűz

A karriered esetében egy ajtó be fog zárulni, hogy egy másik kinyilhasson, és hamar rá fogsz jönni, hogy életed egyik legjobb döntését hoztad meg. A szerelmi életedet illetően pedig megismerkedsz valakivel, akivel különleges kapcsolat alakul ki közöttetek, és nagyon hamar megtörténhet az elköteleződés is.

Skorpió

A barátaidnak köszönhetően megismerkedsz valakivel, aki már az első pillanatban le fog venni a lábadról. Ez a bizonyos valaki nem csak a társad lesz, de segíteni fog abban is, hogy kilépj egy olyan helyzetből, ami már nem épít téged és boldoggá sem tesz. Meglátod, hogy mesés dolgok jönnek az utadba hamarosan.

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves