Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ŐSZI HOROSZKÓP

Nagy őszi horoszkóp: ez vár rád a következő három hónapban a csillagjegyed szerint

2023. szeptember 07.

5 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria őszi horoszkóp
Nagy őszi horoszkóp: ez vár rád a következő három hónapban a csillagjegyed szerint
© Shutterstock

Karrierbeli előrelépést, a kapcsolatok megváltozását és újrakezdést is hoz a következő három hónap. Tudd meg, mi vár a csillagjegyedre a nagy őszi horoszkóp szerint!


Jelentős előrelépések várhatók a kapcsolatokban, ahogy a karrierben is, amennyiben hajlandóak megdolgozni értük a zodiákus tagjai. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez és már olvashatod is, mivel a kecsegtet a nagy őszi horoszkóp!

Kos

Egy megterhelő, átalakító ciklus hamarosan véget ér, aminek hatására megváltozik az életed. Valósággal újjászületsz az őszi hónapokban. Mindez komoly érzelmi hullámzással járhat, és sokszor el is bizonytalanodsz a dolgodban, de érdemes kitartani. Szeptemberben tarts egy kis pihenőt, és októbertől kezdj el inkább teljes gőzzel rápörögni a céljaid elérésére.

Bika

Végre sikerül megszabadulnod a kényszeres megfelelni vágyástól, és azt sem engeded többé, hogy befolyásoljanak téged. Sokkal szabadabb, boldogabb és kreatívabb leszel. A következő hónapokban önmagadat helyezed az első helyre, és testi-lelki szinten is kényeztetni kezded magad. Amennyiben művész vagy, most egy igazán különleges dolgot alkothatsz, ami meghozhatja neked a sikert.

Ikrek

Idén ősszel sikeresen megvalósíthatod a karrierrel kapcsolatos terveidet. Igaz, keményen kell dolgoznod, de akkor tényleg nem marad el a siker, sőt, akár hírnévre is szert tehetsz. Ezenkívül, ha párkapcsolati gondjaid vannak, azok végre megoldódnak, és helyreáll a béke, valamint a szeretet a kapcsolatotokban. Az egyedülállókra is várnak romantikus élmények, és akár még a Nagy Ő-vel is megismerkedhetnek.

Rák

Fészekrakó üzemmódba kapcsolsz az ősszel. Egyrészről mert így kívánja a tested és a lelked, hogy bekuckózz otthon, másrészről talán siker koronázhatja a babaprojektet a szerelmeddel. Végre úgy döntesz, nem hajtod szét magad, és több időt töltesz a szeretteiddel, valamint olyan tevékenységekkel, amik feltöltenek. A munkahelyeden is most nem a sikert hajszolod, hanem odafigyelsz arra, hogy mindenki napja jó hangulatban teljen.

Oroszlán

Folyamatosan pörögsz az ősszel. Tanulsz, fejleszted a képességeidet, keményen dolgozol, és minden társasági eseményeken ott akarsz lenni. Jó, hogy ennyire aktív vagy és vágyod az új élményeket, de nem ártana a közeli szeretteiddel is minőségi időt tölteni, sőt, önmagaddal is. Ugyanakkor a karrieredben, és a magánéletedben is új fejezet veheti kezdetét, ami nagy öröm lesz számodra, kedves Oroszlán.

Szűz

Mindent azonnal akarsz - szokásodhoz híven -, és keményen meg is dolgozol értük. Ám ne lepődj meg azon, ha az ősz első hónapjában akadályoztatva leszel, és emiatt nem tudsz úgy haladni, mint szeretnél. Viszont utána októberben sikerül teljes gőzzel beindulnod. Sokat javulhat most az egészséged is, és jó néhány pozitív változás is beköszönthet az életedben. De ügyelj arra, hogy a szeretteidre, valamint a lelki világodra is jusson elég időd.

Mérleg

A következő hónapokban szeretnéd jobbá tenni a családi kapcsolataidat és szorosabbra fűzni őket. Sokaknak szüksége lesz rád, ami jólesik neked, de óvakodj attól, hogy a béke megőrzésének jegyében magadban tartod az érzéseidet és a véleményedet. Légy óvatos, mert sokszor magad alatt vágod a fát a túlzott önbizalomhiányoddal. A párkapcsolatodban az ősz vége felé előrelépés várható, és szóba jöhet a házasság vagy a gyerekvállalás.

Skorpió

Készen állsz a teljes újrakezdésre, Skorpió. Időszerűnek érzed a lakóhelyed, a munkád, vagy éppen a külsőd megváltoztatását. Nagyon kreatív leszel, és rettenetesen vágyod a megújulást. Sokszor olyan leszel, mint egy gyerek, lelkes, mozgékony, és mindig csinálni szeretnél valamit. Nem meglepő, hogy ennek fényében rengeteg újdonságot viszel a párkapcsolatodba. Az egyedülállók pedig talán épp egy halloweeni bulin ismerik az új kedvesüket!

Nyilas

Könnyen lehet, hogy a következő időszakban eltávolodsz néhány rokonodtól. Olyan problémák adódnak, amiket mielőbb meg kellene oldani ahhoz, hogy helyreálljon a béke. A párban élőknél viszont komolyra fordulhatnak a dolgok, és sor kerülhet a lánykérésre vagy a családalapításra. Most sokkal inkább a szeretteidet, semmint a karriered helyezed előtérbe. Viszont anyagiak és munka tekintetében semmilyen kockázatot ne vállalj az ősszel.

Bak

Feszült lehet a kapcsolatod a kollégákkal, barátokkal, a családdal, és igen, a szerelmeddel is. Túl sok a stresszforrás az életedben. Szerencsére októberben megtalálhatod a megoldást a gondjaidra, és onnantól kezdve minden könnyebbé és egyszerűbbé válik. Az ősz második felében jó eséllyel megoldódnak az anyagi problémáid, és sikerül megtalálnod a lelki egyensúlyodat is.

Vízöntő

Nagyon figyelj oda arra, hogyan osztod be az idődet. A túl sok munka nemcsak boldogtalanná tehet, de az egészségedet is kikezdheti, ahogy az is, ha folyamatosan csak másokkal foglalkozol önmagad helyett. Viszont az ősz közepén bekopogtat hozzád a bőség és a jólét, csak ügyelj arra: ne kezdd el két kézzel szórni a pénzedet. Viszont az ősz második felében sor kerülhet egy komoly életmódváltásra.

Halak

Sokkal szorosabbá válnak a kapcsolataid, és rengeteg támogatást kapsz a szeretteidtől. A párban élők közötti kötelék is elmélyülhet, ha beszélnek a gondjaikról, miközben megbocsátanak önmaguknak és a kedvesüknek is. Ugyanakkor az egyedülállók beleszeretnek egy furcsa, de igazán egyedi személybe. Minden területen nagyon fontos az, hogy óvakodj a bizonytalan kimenetelű dolgoktól.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves