Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. március 23.: A Rák lába alól kihúzzák a talajt a munkahelyén, a Vízöntőt felkavarja egy csók

2023. március 23.

3 perc olvasás

ELLE

csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2023. március 23.: A Rák lába alól kihúzzák a talajt a munkahelyén, a Vízöntőt felkavarja egy csók
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja!


A csütörtöki horoszkóp szerint egy nap alatt teljesen megváltozhat a csillagjegyek élete. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

A mai napon végre jobbra fordul az életed. Elhiszed, mert érzed, tapasztalod a változásokat. Ennek eredményeként ma nagyon fontos döntéseket hozol, és készen állsz mindent újrakezdeni.

Bika

Megtörténik az, amire talán régóta vártál: valaki kiutat kínál a nehéz helyzetedből. Alig akarod elhinni, de tényleg megtörténik, és végre új életet kezdhetsz, és még az is lehet, hogy külföldön.

Ikrek

Megváltoznak a barátságaid, de még a párkapcsolatod is új irányt vehet. Minden esetben a kulcs az őszinteség, ami lehetővé teszi, hogy sokkal közelebb kerüljetek egymáshoz, és új szintre emeljétek a kapcsolatotokat.

Rák

Itt az ideje munkahelyváltásnak? Kiderülhet a munkahelyeden, hogy leépítés lesz, vagy olyan pozícióba raknak át, amit szívből utálsz, vagy egyszerűen nem tudsz elvégezni. Elsőre ez ijesztő lehet, de kétségbeesés helyett nézz szét, milyen lehetőségeid vannak!

Oroszlán

Soha nem késő a spirituális utat választani. Sokat hibát követtél el a múltban - ahogy mindenki más is -, de ma új nap van. Az univerzum megbocsátó és türelmes, segít neked a fejlődésben, és ezért egy tanárt küldhet neked.

Szűz

Hozzád hasonló emberekkel találkozhatsz, akik meg akarják osztani veled, amit tudnak. Olyan emberek, akikkel mindig is szerettél volna kapcsolatba kerülni. Ma új fejezet veszi kezdetét a kapcsolataidban.

Mérleg

Egy régi kapcsolat felélesztése elsöprő érzelmeket vált ki belőled, ahogy az is, ha egy teljesen új kapcsolatba kezdesz. Talán azt hitted, már sosem tapasztalod meg a rózsaszín ködöt, most mégis úgy érzed magadat, mint egy szerelmes tinédzser.

Skorpió

Keress új módszereket az olyan feladatokhoz, amiknek az elvégzése túl sokáig tart. Fordulj a tapasztalt barátokhoz, és kollégákhoz, és kezdj el olyan változtatásokat végrehajtani, amik hatékonyabbá tehetnek a mindennapokban.

Nyilas

Tökéletes nap ez a mai az új vállalkozás indításához, az üzletkötéshez vagy, hogy újratárgyald a béredet a főnököddel. Ma nincs számodra lehetetlen, szóval tárgyalj bátran a vágyaidról.

Bak

Lehetőséged adódhat megvenni az ingatlant, amit kiszemelték magadnak vagy egy előnyösebb albérletbe költözhetsz. Minden költözéssel, valamint ingatlan eladással-vásárlással kapcsolatos terved könnyedén megvalósulhat.

Vízöntő

Új szerelem van a láthatáron, Vízöntő. Egy ölelés vezethet egy csókhoz, aztán valami többhöz. Elsőre felkavaró lehet, de a szíved nyitott és készen áll erre, és ha őszinte vagy magadhoz, már régóta vársz arra, hogy újra érezd a szerelem és az édes megadás gyötrelmeit.

Halak

Itt az ideje egy új költségvetési terv létrehozásának. Lehet, hogy nem tudod, hol kezd, vagy mit tegyél, ezért kezd kicsiben. De fontos lenne az átláthatóság, ha szeretnéd gyorsabban letudni az adósságaid vagy szeretnéd megvenni azt, amire vágysz.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves