Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legjobb emberismerő: higgy nekik, mert pillanatok alatt leleplezik a nárcisztikusokat

2023. február 09.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp nárcisztikus 3 csillagjegy emberismeret
Ez a 3 csillagjegy a legjobb emberismerő: higgy nekik, mert pillanatok alatt leleplezik a nárcisztikusokat
© Fotó: metszet Johann Helvelius Firmamentum Sobiescianum sive Uranographiájából, Getty Images

A 12 csillagjegy közül az alábbi három az, akik a legjobb emberismerők: egy nárcisztikus személyt ők szúrnak ki a legkönnyebben.


Gyakran nem könnyű elsőre ráismerni, hogy nárcisztikus személlyel van dolga az embernek, de ez a következő 3 csillagjegy szülötteinek nem szokott különösebb problémát okozni, hiszen remek emberismerők!

Bika

Aki a Bika csillagzata alatt született, az általában az átlagnál érzőbb és figyelmesebb. Ennek köszönhetően könnyebben észrevesz apró változásokat más emberekben. Az érzelemorientált, békére és harmóniára törekvő Bika könnyebben észreveszi, mi motivál egy alavetően talán sármosnak tűnő, de igazából nárcisztikus személyt.

Rák

A Rákokra általában igen magas érzelmi intelligencia jellemző. Könnyen és fenntartások nélkül tudnak őszintén beszélni érzelmekről, és ebben szerzett gyakorlatuk révén könnyebben belelátnak mások lelki világába, még egy nárcisztikus lapjaiba is, akármennyire is próbálja titkolni azokat. A Rákokra jellemzőek a hangulatingadozások és az erős megérzések is – ez utóbbiak szintén segíthetnek abban, hogy beazonosítsák az önközpontú nárcisztikusokat.

Skorpió

A Skorpió egy karizmatikus, makacs, megközelíthetetlennek tűnő csillagjegy, de ez nem jelenti azt, hogy ne figyelnék a többieket igencsak éles szemmel. Bizonyos Skorpiókban lehetnek is enyhén nárcisztikus vonások, ez szintén segít abban, hogy felismerjék, ha valakiben kifejezetten dominál a nárcisztikus személyiség. A Skorpió mindenestre élénken érdeklődik mások iránt, mások élete iránt, és megvan az intelligenciája ahhoz, hogy felismerjen egy nárcisztikus személyt.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves