Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

TAVASZI NAPÉJEGYENLŐSÉG

4 csillagjegy, akinek új szerelmet hoz a tavaszi napéjegyenlőség

2023. március 20.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria 4 csillagjegy tavaszi napéjegyenlőség
4 csillagjegy, akinek új szerelmet hoz a tavaszi napéjegyenlőség
© Shutterstock

Most már hivatalos: beköszöntött a csillagászati tavasz, ami egybeesik a Kos havával, szóval fantasztikus időszak vette kezdetét. Négy csillagjegy számára azért is lesz jelentős a tavaszi napéjegyenlőség, mert meghozza nekik az új szerelmet!

 

 


Március 20-án elstartol az asztrológiai újév, a Kos hava, és a csillagászati tavasz. Nemcsak erőteljes, hanem tökéletes időszak is ez az új kezdetekhez. Hatalmas energialöketet kapnak a zodiákus tagjai ahhoz, hogy magukhoz térjenek a sötét téli szezon után. 4 csillagjegy pedig nemcsak a frissítő energiákból részesül, hanem egyenesen berobban az életükbe a szerelem a tavaszi napéjegyenlőségnek időszakában. Görgess lejjebb, hogy megtudd, te is a szerencsések között vagy-e:

Szűz

Készen állsz arra, hogy egy igazán egészséges kapcsolatot alakíts ki. Sikerül megszabadulnod a régóta cipelt szívfájdalomtól, a mérgező kapcsolatok árnyékától, és a negatív hiedelmeidtől, és nem marad el a jutalmad, Szűz. Megismered azt az embert, aki méltó a szerelmedre, aki pontosan azt adja, amire vágysz, és végre nem elnyomni, hanem felemelni akar téged.

Oroszlán

Azt hiszed, hogy a tavasz kezdete ugyanolyan lesz számodra, mint bármikor máskor? Akkor nagyot tévedsz Oroszlán, mivel ez az időszak új karrierrel kapcsolatos lehetőséget, valamint új szerelmet hoz neked! Miközben egyre több energiát fordítasz a megjelenésedre, azzal együtt megnő a vonzerőd, és mágnesként vonzod majd a potenciális partnereket, akik között ott lesz az, akit mindig is kerestél!

Mérleg

A tavasz beköszöntével azonnal megrohamoznak a romantikus gondolatok, kedves Mérleg. Nem kell sokáig álmodoznod a nagy szerelemről, mert már ott is van a leendő partnered a környezetedben, aki hamarosan fel is fedi magát előtted. Meg fogsz lepődni azon, mennyire egy hullámhosszon vagytok, és egy egészen új oldalát ismerheted meg. A végén azon fogtok töprengeni, miért nem találtatok korábban egymásra!

Nyilas

Talán azt gondolod, nincs sok esélye annak, hogy mostanában új párra lelj. Erre hirtelen a semmiből berobban valaki azt életedbe - vagy már ott is van -, és azon kapod magad: szerelmes vagy. Olyan érzéseket vált ki belőled az illető, amiket régóta nem sikerült senkinek, és ez még korántsem a jéghegy csúcsa: sokkal gyorsabban komolyra fordulnak dolgok köztetek, mint azt gondolnád.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves