Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KOS HAVA

3 csillagjegy, aki óriási meglepetésekre számíthat a Kos havában 

2023. március 20.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria 3 csillagjegy Kos hava
3 csillagjegy, aki óriási meglepetésekre számíthat a Kos havában 
© Shutterstock

Beköszöntött a tüzes, magabiztos, mindenre elszánt Kos hava, ami segít megvalósítani a vágyainkat. Ugyanakkor három csillagjegynek nincs más dolga, mint élveznie a sors ajándékait.


A Kos havának március 20-ai kezdete egybeesik az asztrológiai újévvel, valamint a csillagászati tavasz első napjával is. Itt az ideje kihasználni a Kos elszántságát és bátorságát, illetve az önérvényesítő, határozott energiát, hogy elérjük a céljainkat. De 3 csillagjegynek talán még csak erőfeszítéseket sem kell tennie, mivel óriási meglepetésekre számíthatnak ebben az időszakban.

Kos

Boldog születésnapi szezont, kedves Kos! Készülj, mert a következő hetekben nemcsak reflektorfénybe kerülsz, de jelentős változásokra is számíthatsz. Ha művész vagy, könnyen lehet, hogy hamarosan felfedeznek, és elismerik a tehetségedet. Mostanában olyan lehetőséget ajánlhatnak neked, aminek segítségével új alapokra helyezheted az életedet. Talán egy barátod arra kér: nyissatok közösen egy üzletet vagy költözz ki hozzá külföldre.

Nyilas

Nagyon kreatívnak bizonyulsz a Kos havában. Akár a meglévő tehetségedet kamatoztatod Nyilas, akár egy újra bukkansz, nagy az esélye annak, hogy ennek köszönhetően felfedeznek, és még hírnevet is szerethetsz. Talán ideje megmutatni a világnak a festményeidet vagy kísérletezni a zenéléssel! A legnagyobb kalandok most mind spontán történnek veled, ami azt jelenti: épp a vonaton ülve látják meg benned a modellt, vagy a banki ügyintézés közben ismered meg életed nagy szerelmét.

Bak

Az elkövetkezendő hetekben teljesen új alapokra helyezed az életedet, ami okozhat benned egy kis feszültséget, hiszen jól érzed: minden más lesz. Főleg az otthon és a család körül fókuszba, ami azt jelenti, hogy sikerülhet megvenni álmaid otthonát, vagy akár újabb taggal bővül a család. Sőt, ha eddig nem került sor rá, akkor most valószínűleg összeköltözöl a szerelmeddel vagy összeházasodtok.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves