Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

3 csillagjegy, akinek fontos döntést kell hoznia március második felében

2023. március 15.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp március zodiákus ezotéria 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek fontos döntést kell hoznia március második felében
© Shutterstock

Három csillagjegyet bedob a mély vízbe a sors, és ahhoz, hogy kievickéljenek onnan, komoly döntést kell hozniuk a hónap második felében.


Ahogy véget ér a Halak szezon, és elkezdődik a Kos hava, március második fele rázósan alakul 3 csillagjegy számára, és kénytelenek lesznek olyan döntést hozni, ami nagyban befolyásolja a jövőjüket. Mutatjuk, kiknek kell felkészülniük:

Ikrek

Már jó ideje halogatod néhány döntés meghozatalát, Ikrek, és ezek most hirtelen a fejedre nőhetnek. Valószínűleg több, szinte azonnali döntést kell hoznod, leginkább olyanokat, amik a karrieredet és a jövődet érintik, de az is lehet, hogy kapcsolataidat. Ultimátumot kaphatsz a párodtól, a barátaidtól, de még a munkahelyeden is azt mondhatják: azonnal el kell döntened, hogy élsz-e a felkínált lehetőséggel.

Szűz

Már jó ideje szenvedsz a munkahelyi körülményektől, Szűz. Nemcsak a nem megfelelő helyről vagy éppen társaságról van szó, hanem arról, ahogy a feletteseid (vagy üzlettársad) bánnak veled. Idáig úgy voltál vele, inkább csendben tűrsz, mert így legalább biztos a helyed, de hamarosan betelhet annyira a pohár, hogy úgy döntesz: felmondasz. Érdemes lenne már most új munka után nézned, vagy pedig ha arról van szó, szállj ki az üzletből, és ne várd meg, amíg teljesen kiborulsz.

Mérleg

A párod vagy egy közeli szeretted óriási segítséget ajánl neked, Mérleg. Talán kölcsönt az adósságaid rendezéséhez, vagy hogy beindítsd a vállalkozásodat, de más jellegű, és igen nagylelkű segítséget is nyújthat. Ám a partnered esetén nem vagy biztos abban, mennyire lesz tartós a kapcsolat, és nem szeretnéd, ha később gondjaitok lenne az elfogadott segítség miatt. Hasonló a probléma egy rokon esetén is: nem szeretnéd elkötelezni magad vagy a lekötelezettje lenni. Neked kell eldöntened, mennyit ér a vágyad!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves