Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

3 csillagjegy, aki váratlanul pénzhez jut a napokban

2023. március 14.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria pénzhoroszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki váratlanul pénzhez jut a napokban
© Shutterstock

Napok óta viszket a bal tenyered? Meglehet, hogy te vagy a három csillagjegy egyike, akinek hamarosan nem várt pénz üti a markát. Olvass tovább, és derítsd ki!


A bátorságuknak köszönhetően - vagy mert szerencsét sugárzó bolygók mosolyognak le rájuk -, ez a 3 csillagjegy napokon belül pénzhez juthat. Görgess lejjebb, és tudd meg, hogy te is a mázlisták közé tartozol-e, de ha nem, akkor se csüggedj! Jövő héten talán épp feletted helyezkednek majd el a jóléttel kecsegtető planéták.

Ikrek

Szakmai téren tarolni fogsz, Ikrek! Sorra kötöd a jobbnál jobb üzleteket. Most tényleg igaz lesz: mindenki úgy táncol, ahogyan te fütyülsz. A csillagoktól minden támogatást megkapsz ahhoz, hogy elérd a céljaidat. Légy bátor, és ne félj a megfelelő személyek tudtára adni, mit kívánsz! Szóval, ha fizetésemelésről álmodozol, előlegről, bármiféle juttatásról, elég kérned, és megkapod!

Rák

Fizetésemelésre vágysz? Akkor minél előbb beszélj róla a feletteseiddel, mert minden körülmény adott ahhoz, hogy azonnal megadják neked. Minden korábbi erőfeszítésed kifizetődik a napokban. Ha pedig épp munkahelyváltás előtt állsz, és a béredről tárgyalsz, nyugodtan mondd azt az összeget, amivel tényleg elégedett lennél. Ugyanakkor most nem várt helyekről is pénz pottyanhat az öledbe: visszatérítésből vagy befektetésből adódóan. 

Bak

Olyan ötletek juthatnak az eszedbe, amiket szinte azonnal pénzre válthatsz. Ez lehet nyereményjátékban való részvétel, vagy hogy megpróbálod eladni az alkotásaidat, a nem használt ruháidat, esetleg előrukkolsz azzal a munkahelyeden: járna neked a bónusz, mert keményen dolgozol. Éppen ezért, ha támad egy hihetetlen elképzelésed a semmiből, bátran valósítsd meg, mert pénzt érhet!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves