Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ÚJHOLD

4 csillagjegy, akinek valóra váltja az álmát a Kos újhold

2023. március 21.

2 perc olvasás

ELLE

4 csillagjegy Kos újhold
4 csillagjegy, akinek valóra váltja az álmát a Kos újhold
© Shutterstock

A tavasz első újholdja a tüzes, szenvedélyes és versengő Kosban játszódik, kiemelve azt az igényünket, hogy megvalósítsuk a vágyainkat. Ám négy csillagjegy számára ez most varázsütésre bekövezhet.


Március 21-én a Kos újhold felébreszti a bennünk élő harcost, hogy harcoljunk az igazunkért, a szerelmünkért és megszerezzük azt, amire vágyunk. 4 csillagjegy jókora szerencsével vág neki ennek az időszaknak, mert egy csapásra valóra válhatnak az álmaik.

Kos

Mivel a te jegyedben következik be az újhold, kedves Kos, te kapod a legtöbb támogatást a csillagoktól. Olyan szerencsés helyzetbe kerülhetsz, mikor tényleg annyi lehet a dolgod, hogy kinyújtod a kezedet és elveszed azt, amit a sors kínál. Tálcán kínálhatják álmaid lehetőségét. Nem árt, ha tudod: ez egy soha vissza nem térő alkalom!

Oroszlán

A csontjaidban érzed: valami nagyon jó vár rád, ugye, Oroszlán? Így is van! Az újhold ihletet és lendületet ad neked, és megjön a bátorságod ahhoz, hogy megtedd azt, amihez korábban nem volt merszed. Most bátran megmutatod a világnak a tehetségedet, hajlandó vagy mindent felszámolni itthon, hogy abban az országban élhess, ahol mindig is szerették volna. Az erőfeszítéseid jutalma nem más lesz, mint a megvalósult vágyad.

Bak

Mindössze annyi a dolgod Bak, hogy apró lépéseket teszel a céljaidért, a többit bízd a sorsra! Szóval, pályázd meg álmaid állását, vagy vágj bele a saját vállalkozásba. A csillagok gondoskodni fognak arról, hogy feljuss a csúcsra. Ne azzal törődj, miként teszik, csak tedd meg a te részedről, amit meg kell, aztán figyelj! Fantasztikus változásokon fogsz keresztül menni, méghozzá egy szempillantás alatt!

Halak

Mire vágysz a legjobban, Halak? Házasságra? Családalapításra? Vagy híres festő szeretnél lenni? Adj hangot az álmaidnak! Oszd meg azokkal, akikre tartozik, akik segíthetnek, és az univerzum gondoskodni fog arról, hogy megkapd őket. Ennyi erőfeszítést kell csak tenned. De érdemes lehet a barátaiddal, ismerőseiddel is beszélgetni a céljaidról, mivel nem tudhatod, kinek áll módjában teljesíteni a vágyaidat.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves