Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. május 24.: A Kossal beszélni akar a főnöke, a Nyilas szerelmi élete egy csapásra megváltozhat

2023. május 24.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2023. május 24.: A Kossal beszélni akar a főnöke, a Nyilas szerelmi élete egy csapásra megváltozhat
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja!


A szerdai horoszkóp szerint a mai napon az öngondoskodás lesz a legfontosabb a csillagjegyek számára. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

A legszívesebben elbújnál a világ elől, és egyedül dolgoznál egész nap, vagy elmerülnél egy jó könyvben. Ezt nap végén meg is teheted, de előbb még vár rád egy meglepő beszélgetés a főnököddel.

Bika

Légy óvatos Bika, hogy kinek, mennyit árulsz el önmagadról, mert egyesek visszaélhetnek az információkkal, vagy túlzottan megbánthatnak az őszinteségükkel. Ma törékenyebb a lelked a szokottnál, vigyázz rá!

Ikrek

Ezen a napon rossz passzban lehetsz, ezért válassz olyan tevékenységet, ami jó érzéssel tölt el. Helyezd előtérbe az öngondoskodást, és teremts magadnak egy olyan estét, amiről te is tudod, hogy megérdemled!

Rák

A mai napon az öngondoskodás a legfontosabb. Ápold a lelkedet, Rák, és helyezd előtérbe a személyes fejlődésedet, valamint vágyaidat. Kezdd el apró lépésekben megvalósítani önmagadat, és élj hitelesebb életet!

Oroszlán

Te is érzed kedves Oroszlán, hogy el kellene engedned valamit vagy valakit, de nehezedre esik. Pedig amíg nem teszed, nem fogsz tudni fejlődni. Gyűjts erőt egy baráti beszélgetésből, sétából vagy meditációból, és tedd meg, amit meg kell!

Szűz

Ha lesz valamilyen munkahelyi, üzleti esemény, érdemes lenne részt venned rajta. Olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, vagy kerülhetsz közelebbi viszonyba, akik hozzásegíthetnek a vágyaidhoz.

Mérleg

Sokat töprenghetsz azon, min kellene változtatnod annak érdekében, hogy elérd a karrierrel kapcsolatos céljaidat. A jó hír az: az ilyen jellegű elmélkedésnek kifizetődőnek bizonyulnak, és megtalálod a keresett választ!

Skorpió

Szánj egy kis időt arra, hogy meditálj, jógázz, olyan tevékenységet végezz, ami kicsit kikapcsol. Nagy szükséged lenne rá, már csak azért is, mert így fontos felfedezéseket tehetnél, amik segítségével pozitív irányba terelheted az életedet.

Nyilas

Itt lenne a lehetőség, hogy elmélyítsd a kapcsolatodat, vagy egyedülállóként megismerkedj valakivel, de te félsz. Tartasz a csalódástól, emiatt hajlasz arra, hogy minden a régiben maradjon. Pedig most megérné kinyitni a szívedet!

Bak

Érdemes lenne áttekintened a pénzügyeidet, mert lényeges felismerést tehetnél. Rájöhetnél arra, hova megy el a pénzed, és min kellene változtatnod ahhoz, hogy több maradjon a zsebedben.

Vízöntő

Mindenképpen foglalkoznod kellene egy olyan dologgal, amit mostanában elhanyagoltál, vagy pedig próbáltál nem venni tudomást róla, már csak azért is, mert ma könnyedén elintézhetnéd.

Halak

A környezeted ma feltűnően kedves lesz veled, különösen a párod. Nem kell mindjárt rosszat sejteni, néha te is megérdemled, hogy egyszerűen csak kapj. Élvezd ki a figyelmet és szeretetet, amivel a mai napon elárasztanak!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves