Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

BOLDOGSÁG

3 csillagjegy, akire hatalmas boldogság vár május második felében 

2023. május 17.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia boldogság horoszkóp május 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akire hatalmas boldogság vár május második felében 
© Shutterstock

Egy szerencsés bolygómozgásnak köszönhetően felfoghatatlan boldogság vár három csillagjegyre május második felében.


Május 16-én belépett a Jupiter a Bikába. Ez néhány csillagjegy életében szinte azonnal jelentős változást, pontosabban, hatalmas boldogságot hoz. Mutatjuk a 3 szerencsés csillagjegyet, akiket óriási öröm ér majd május második felében:

Bika

A 2023-as év egyik legnagyobb asztrológiai mérföldköve május 16-án következik be, épp, mikor a jegyedbe lépett a Jupiter. Innentől kezdve egy éven át árad feléd a jó szerencse! Ez már önmagában is elég erős kezdést jelent, de a hab a tortán a 19-ei újhold a jegyedben. Olyan csodás lehetőségek nyílnak meg előtted, amiket el sem akarsz majd hinni. Az életed hirtelen álomszerűvé válhat, és a sors a hónap végéig tálcán kínálhatja a hőn áhított vágyaidat.

Ikrek

A Jupiter a Bikába lépett, május 21-én kezdetét veszi a szezonod, és mindez azt jelenti kedves Ikrek, hogy megvalósul egy régi álmod vagy valamilyen nagyobb célod. A hónap végéig olyan dolgok válnak valósággá, amikről megfeledkeztél vagy legalábbis nem hitted volna, hogy a közeljövőben bármi is lehet belőlük. Most viszont ott találod magad, ahol mindig is lenni szerettél volna. Számodra ezek az események felérnek egy kisebb csodával.

Nyilas

Uralkodóbolygód a Jupiter, belépett a Bikába 16-án, és ennek hatására jelentős mértékű szerencse zúdul a nyakadba. Hirtelen felkínálhatják álmaid munkáját, vagy éppen az utazást, amire mindig is vágytál. Olyan ajtók nyílnak meg előtted, amik korábban zárva voltak, és talán azt hitted: sosem léphetsz át rajtuk. Most viszont megismerkedhetsz életed nagy szerelmével, vagy az aktuális partnered megkéri a kezedet. Hirtelen teljesülhetnek a leghőbb vágyaid, és szinte mind egyszerre. Nem csoda, ha sokkot kapsz, hiszen túl sok jó dolog történik egyszerre!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves