Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KARRIERHOROSZKÓP

Karrierhoroszkóp: ez vár rád májusban a csillagjegyed szerint

2023. május 02.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria karrierhoroszkóp májusi horoszkóp
Karrierhoroszkóp: ez vár rád májusban a csillagjegyed szerint
© Shutterstock.

Komoly kihívások és nehézségek várnak csillagjegyekre a munkahelyükön. A májusi karrierhoroszkópból megtudhatod, mi vár rád!


Akadályokkal, és nehézségekkel kell megküzdeniük a zodiákus tagjainak, de megéri kitartónak lenniük, és nem marad el a jutalmuk. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is a májusi karrierhoroszkópodat:

Kos

A május számodra lehetőségekkel teli hónap, Kos. Ha a legtöbbet szeretnéd kihozni belőle, tartsd nyitva a szemeidet és a füleidet. A jelenlegi munkahelyeden előmenetel kínálkozhat, de az is lehet, hogy egy másik helyre csábítanak. A hónap első felében nagy lesz a nyomás rajtad, ám ez szép lassan enyhülni fog.

Bika

Elégedetlen vagy az aktuális körülményeiddel, Bika? Megéri szóvá tenned, mert végre meghallgathatnak, és teljesíthetik a vágyaidat. Minden téren megéri rámenősnek és határozottnak lenned, különösen, ha üzlettel foglalkozol. Ezzel együtt húzd meg a harátokat magad körül, és ne hagyd, hogy mások lepasszolják a munkájukat neked.

Ikrek

Többszöri próbálkozás ellenére sem érsz célt? Akkor pihentesd a dolgot. Még nincs itt a megvalósulás ideje. A munkahelyeden megéri erélyesebben fellépni, akár a kollégáiddal, akár a főnököddel szemben, így elérheted, hogy tiszteljenek és becsüljenek, sőt: a felettesed új feladattal bízhat meg.

Rák

Ez a hónap tele van a kihívásokkal. A munkahelyeden a pozíciódra pályázhatnak, de legalábbis valaki nyilvánvalóan fúrni kezd téged. Az üzleti életben is kemény versenytársakra találhatsz. Érdemes új taktikákat választanod, és nemcsak a leszerelésükhöz, hanem a sikerért is. Most a régi módszerek nem válnak be.

Oroszlán

Ha pályaváltást vagy szakterületváltást tervezel, májusban megteheted. Emellett a munkahelyeden elismerik a teljesítményedet. A hónapban állj ki magadért bátran, ne hagyd, hogy bárki is természetesnek vegye a segítségedet, az extra munkát, amit végzel, vagy a szuperképességeidet.

Szűz

A hónap elején adódhatnak kellemetlenségek, munkahelyi viták, de ezek szép lassan megszűnnek. Annyira, hogy jó híreket hallhatsz, és erőfeszítéseidet siker koronázhatja. Meglehet, hamarosan előléptetnek! Ha azon gondolkodsz, hogy továbbképeznéd magad, ne habozz tovább, hanem vágj bele minél előbb!

Mérleg

Nehéz hetek következnek, Mérleg. Hol a nyeregben érzed magad, hol pedig a gödör mélyén. Szóval, lesznek nagy sikereid, és kudarcaid is. Nem lesz könnyű, de próbáld megőrizni a hidegvéredet. Ez az időszak tanulságos lesz számodra, és jelentős karrierbeli változásokat időzhet elő.

Skorpió

Komoly hullámvölgyekkel találod szembe magad. Óriási sikereket érhetsz el, de jó pár bukással is számolnod kell. Mások számítsanak arra, hogy áthelyezik őket a munkahelyükön belül. Összességében minden Skorpiót érnek majd meglepetések, és sokan veszik fontolóra a pályaváltást.

Nyilas

Semmi sem akadályozhat meg abban, hogy sikeres legyél a munkádban. Egyszerűen mindent jól csinálsz, semmit sem tudsz elrontani. Használd ki ezt a szerencsés időszakot! Igaz, most komolyabb erőfeszítések nélkül is jelentős eredményeket érhetsz el. Készen állsz az üzleti sikerekre vagy az előléptetésre?

Bak

Bármit megkaphatsz, amire őszintén vágysz. Lehetőséget az előmenetelre, jobb munkahelyet, vagy ha saját vállalkozásod van, akkor most az is felpöröghet. Már minimális erőfeszítés is elegendő ahhoz, hogy szép eredményeket érj el. Igaz, a hónap első felében adódhatnak nehézségeid, de könnyen legyőzöd majd őket!

Vízöntő

Nagy nyomást gyakorolnak rád a munkahelyeden. Új kihívásokat vagy feladatokat adnak számodra, amik kulcsfontosságúak lesznek ahhoz, hogy bizonyítsd: megérdemled az előléptetést. Továbbá lesznek olyanok, akiknek kiválóan megy a vállalkozása, és jelentős sikereket érhetnek el.

Halak

Akadályokkal, nehézségekkel találkozhatsz a munkahelyeden, kedves Halak. A feletteseid vagy a kollégáid nagy nyomást helyezhetnek rád. Sok múlik most a teljesítményeden, szóval küzdj, és semmit se adj fel! Ez az álmaidra is vonatkozik. A hónap végére szép lassan minden erőfeszítésed kifizetődik.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves