Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. január 19.: Az Ikrek meglepődik a saját szexuális vágyán, a Mérleg találkozik valakivel, aki régen sokat jelentett neki

2023. január 19.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2023. január 19.: Az Ikrek meglepődik a saját szexuális vágyán, a Mérleg találkozik valakivel, aki régen sokat jelentett neki
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja!


A csütörtöki horoszkóp szerint ez a meglepetések napja lehet a csillagjegyek életében. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Ma bőven lesz mit megünnepelned! Valaki, aki közel áll hozzád, azzal egy különösen pozitív dolog történik, ami rád is hatással van. Ugyanakkor téged is érnek meglepetések, amik közvetlenül érintenek.

Bika

Valaki körülötted megpróbál majd bevonni egy felesleges hatalmi harcba, kedves Bika. Itt a kulcs a figyelem, és a higgadt magatartás. Ne te vívj meg egy olyan csatát, ami nem is érint téged! Ne félj nemet mondani!

Ikrek

Romantikus hangulatban vagy, és kimered mondani a vágyaidat azok után, hogy rájössz, mit is akarsz igazából. Saját magad is meglepődsz ezen, mert olyan dolgok kezdenek vonzani - szexuálisan is -, amiket korábban talán elutasítottál.

Rák

Az anyagi haszonnal kapcsolatos jó híreket kapsz a mai napon! Végre úgy érzed, az életed kezd pozitív irányt venni. Minden szövetség, társulás, kapcsolat, ami ma jön létre, az hosszú távon eredményes lesz.

Oroszlán

Minden erőddel azon fáradozol ma, hogy megoldj egy fontos problémát. Akármennyire is szeretnéd Oroszlán, nem biztos, hogy a kitűzött egy napos határidővel képes leszel megoldást találni. Légy türelmesebb, és alaposabb!

Szűz

Valaki, aki kedves a szívednek, nehézségekkel néz szembe, és nagy szüksége lehet rád. Ám az igazság az, hogy ma te magad is feszült és frusztrált vagy, így nem lesz könnyű segítséget nyújtanod!

Mérleg

Találkozhatsz egy régi barátoddal, aki korábban sokat jelentett neked. Valahol ez örömteli lesz, de lesz egy fájó momentuma is, amit nem szabad túlságosan a szívedre venned. Viszont tökéletes ez a nap ahhoz, hogy más barátaiddal is felfrissítsd a kapcsolatot!

Skorpió

Egy idős rokonod valami elgondolkodtatót mondhat ma. Meglehet, hogy a szavai új utak felé terelnek, és olyan lehetőségeket is figyelembe veszel, amiket korábban kizártál. Ezenkívül, hamarosan beérik egy korábbi befektetésed, ami pénzt hozhat neked.

Nyilas

Fennáll az esélye annak, hogy valaki a közeledben ellopja az ötleteidet, és a saját karrierjét mozdítja elő vele. Tehát óvatosan mesélj az új elképzeléseidről másoknak! Még azokkal se oszd meg a terveidet, tudásodat, akiket régóta ismersz.

Bak

Olyan ajánlatot kaphatsz ma, amit a legszívesebben egyből elutasítanál, de ne tedd! Inkább aludj rá egyet, Bak! Ezzel együtt, alaposan tanulmányozd az aktuális terved előtti akadályokat, mert rájöhetsz, miként szabadulhatsz meg tőlük.

Vízöntő

Kerülj minden vitát, mert csak felesleges időpazarlásban bizonyulna! Viszont az utóbbi időben sokat gondolkodsz azon, hogy szeretnél valami újat tanulni. Ma ezzel kapcsolatban ajánlhatnak neked egy izgalmas lehetőséget!

Halak

Meg kellene hoznod egy fontos döntést Halak, de összetűzésbe kerüld a szíved és az elméd. Hallgass az ösztöneidre, és jó döntéseket fogsz hozni! Jó ha tudod, a családodnak ma nagy szüksége lesz a figyelmedre!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves