Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. január 10.: A Skorpió alatt rezeg a léc a munkahelyén, a Vízöntő egyik szerette furcsán viselkedik

2023. január 10.

3 perc olvasás

ELLE
asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2023. január 10.: A Skorpió alatt rezeg a léc a munkahelyén, a Vízöntő egyik szerette furcsán viselkedik
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme, az Elle napi horoszkópja!


A keddi horoszkóp szerint ma kétségek és aggodalmak gyötrik a csillagjegyeket. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Az üzleti és pénzügyi kérdésekben felmerülő problémák most akkora stresszt okozhatnak, hogy aludni sem tudsz tőlük. Ám a helyzeted jobb, mint amilyennek látszik. A napokban sikerül tisztáznod néhány kérdést, és végre megnyugodhatsz.

Bika

Üzletkötés előtt vagy épp munkahelyváltás előtt állsz, és aggódsz, hogy az, aki ezt intézte, vagy részt vesz benne, mégsem olyan megbízható. Még most oszlasd el az ilyen jellegű kétségeiket, nehogy később bánni kelljen a döntésedet!

Ikrek

Furcsa vagy éppen összezavaró üzeneteket, információkat kaphatsz, amik meg is akaszthatják a munkádat, vagy az ügyeid elintézését. Addig semmit se tegyél Ikrek, amíg nem tudsz biztosat, különben kellemetlenség ér!

Rák

Kétségeid vannak a  fizetésemeléseddel kapcsolatban, de legalábbis nem vagy biztos abban, hogy egy bizonyos helyről megkapod a beígért pénzt. Jobb is, ha addig nem számolsz vele, amíg nem látod a bankszámládon!

Oroszlán

Bizonytalanná válik egy üzlet vagy egy társulási lehetőség. De az is lehet, hogy túl ködösnek, zavarosnak érzed a részleteket. Semmit se írj alá addig, amíg nem tiszta minden! Hallgass az intuíciódra, és ne félj kilépni abból, ami veszélyesnek tűnik!

Szűz

Több vegyes üzenetet kaphatsz barátoktól, rokonoktól és kollégáktól, Szűz. Úgy érzed, senki sem egészen őszinte, és emiatt rossz érzésed támad. Ezek alapján, ha szívességet kérnek, kétszer is gondold meg, mire mondasz igent!

Mérleg

Ma nem érzed biztonságban a pénzügyeidet, és emiatt kicsit ideges leszel. Pedig nincs is valódi okod aggódni, valószínűleg csak a világból érkező hírek miatt pánikolsz. Próbáld meg reálisan látni a helyzetedet!

Skorpió

A munkahelyi helyzeteddel kapcsolatban nyugtalanító híreket kaphatsz, amik aggodalomra adnak okot, és megkérdőjelezhetik a jövődet. Előbb nyugodj meg Skorpió, és csak utána kezdj el gondolkodni azon, milyen lehetőségeid vannak!

Nyilas

Logikus ember vagy, Nyilas, így amikor valami fura spirituális élményben van részed, nehezedre eshet elhinni. Éppen ezért, amikor ma érdekes megérzésed támad, ne hessegesd el, hanem próbálj utána menni, mert meglepő élményben lehet részed!

Bak

Egy barátod indítékaival kapcsolatban kétségek gyötörhetnek ma, már csak azért is, mert a személy furcsán viselkedik. Ám ennek valószínűleg nem sok köze van hozzád. Valószínűleg olyan problémái vannak, amikről nem mer veled beszélni. Egyelőre.

Vízöntő

Egy barátod vagy családtagod furcsán viselkedik. Nem veled van gondja, de olyan nehézségekbe ütközött, amiket talán szégyell, vagy legalábbis nem mer róluk beszélni. Ajánld fel neki a segítségedet, de ne próbálj válaszokat kierőszakolni belőle!

Halak

Túl sok stressz ér a mai napon is, kedves Halak. Olyan mértékű lehet a nyomás rajtad, hogy egészségügyi panaszok jelentkezhetnek nálad. Érdemes lenne hosszú távon elgondolkodnod a folytatáson, mielőtt a feszültség rámegy az egészségedre.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves