Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGJEGYEK

A 3 legerősebb csillagjegy a zodiákusban

2022. október 05.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria 3 csillagjegy legerősebb
A 3 legerősebb csillagjegy a zodiákusban
© Shutterstock

Olyan hatalmas lelki és akaraterővel rendelkeznek, hogy mindenki a csodájára jár. Ez a három csillagjegy hegyeket képest mozgatni és a legnehezebb pillanatokban is talpon maradnak. Most kiderül, hogy te is köztük vagy-e!


Minden egyes állatövi jegy  domináns a maga egyedi módján, és a születési diagrammunkban mindannyiunknak vannak olyan erőteljes jegyei, amelyek túlmutatnak a napjegyünkön. Mind a tizenkét jel rendelkezik olyan jellemzőkkel, amelyek képesek befolyásolni az embereket és akár az egész világot. Ám vannak, akik átlagon felüli lelki és mentális erővel rendelkeznek, és ez egyformán csodálatra méltó és félelmetes. Megmutatjuk azt a 3 legerősebb csillagjegyet, akik óriási hatalommal bírnak, és szinte semmi sem lehetetlen számukra:

Oroszlán

A dzsungel király(nője) és… az állatövé is! Az Oroszlánból már ránézésre is árad az erő, ami éppúgy átjárja, mint a Star Wars filmek jedijeit. Emiatt az emberek automatikusan vonzódnak hozzá, mert mellette biztonságban érzik magukat. Valóban ilyen egy Oroszlán, egy erős védelmező, akire mindig lehet számítani, senkit sem hagy cserben. Olyan, mint egy hős katona, aki vezeti a többieket, vállalja a felelősséget, és bátorsága, kitartása, akaratereje csodálatot kelt. Nincs olyan helyzet, amivel ne birkózna meg, és akárhányszor padlóra küldi az élet: mindig feláll.

Skorpió

A Skorpió is látszólag végtelen erővel és kitartással rendelkezik. Sosem adja meg magát egy nehéz helyzetben. Azokért, akiket szeret és bízik bennük, bármire képes és emberfeletti tetteket hajt végre a biztonságukért vagy az érdekeiért. Nincs olyan dolog, amibe beletörne a bicskája, és a legrosszabb helyzetben sem mutat félelmet, aggodalmat. De van az erejének egy sötét oldala is, ami akkor mutatkozik meg, ha valaki megtámadja, megbántja őt vagy a szeretteit. Akkor az megismeri a Skorpió végzetes marását! Az erő, amivel felemelhet másokat, el is „pusztíthatja” őket. Csodálatra méltó szerető és barát, de félelmetes ellenség.

Kos

Az  állatöv első jeleként mindenben az élen jár. Született vezető, aki egyedül is képes birodalmakat  építeni. Hihetetlenül motivált, nincs olyan helyzet, amit csak úgy feladna. Akár a sajátja, akár mások érdekeiről van szó, a végletekig képes elmenni, mindent megtesz a sikerért, a győzelemért. Nem is csoda, hiszen a  háború és hatalom bolygója uralja, a Mars, éppen ezért soha nem is fog mások előtt gyengének, bizonytalannak mutatkozni. Látszólag kimeríthetetlen az energiaszintje és úgy tűnhet: képtelenség megtörni. De pont ez a lényeg, hogy sosem mutatná ki azt, ha rossz passzban lenne, mert ő végtelen erőt szeretne sugározni.

ViaFigyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves