Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. február 21.: A Nyilas pezsgőt bonthat és ünnepelhet, a Halaknál eljegyzés van láthatáron

2023. február 21.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2023. február 21.: A Nyilas pezsgőt bonthat és ünnepelhet, a Halaknál eljegyzés van láthatáron
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja!


A keddi horoszkóp a szerelemben vagy a karrierben, de szerencsések lesznek a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

A mások szolgálata teszi ki a napod nagy részét Kos, és a környezeted rendkívül értékelni fogja az erőfeszítéseidet. Lehet, hogy nem azonnal viszonozzák a szívességet, a figyelmet, de mikor szükséged lesz rájuk: ott lesznek.

Bika

Ez lesz számodra a hét legromantikusabb napja. Olyan dolgokat mond vagy tesz meg érted a szerelmed, amivel teljesen meglep, ugyanakkor örömmel tölt el. Ha művész vagy, akkor szerelmi mámorban úszva csodás dolgokat alkothatsz!

Ikrek

Aki ma beköltözik hozzád, legyen barát, idegen vagy a párod, azzal örökké tartó kapcsolatod lesz, annyira egymásra találtok. Ugyanez igaz abban az esetben, ha esetleg új kollégát kapsz.

Rák

Egy szerelmes üzenet vagy ajándék bearanyozza az egész napodat. Egész nap a föld felett fogsz járni. Készülj fel, hogy életed egyik legromantikusabb estéje vár rád, akár a pároddal töltöd, akár azzal, akivel nemrég kezdtél ismerkedni.

Oroszlán

Egy régóta fennálló szerelmi kapcsolat ma szintet léphet. Már a reggeled is nagyszerűen indul a pároddal, nehezedre is esik utána egész nap koncentrálni és elvégezni a feladataidat. Készülj Oroszlán, mert a mai lesz életed egyik legszebb estéje.

Szűz

Nagyszerű ez a nap ahhoz, hogy elmerülj egy művészi tevékenységben vagy éppenséggel a spiritualitásban. Bármelyiket is válaszd, rengeteg erőt és energiát ad neked, méghozzá hosszú időre!

Mérleg

A szerelem idealizált és meseszerű aurát ölt ma, Mérleg. Jó esély van arra, hogy megtaláld életed szerelmét, vagy a partnereddel olyannyira elmélyül a kapcsolatotok, hogy felmerül a házasság, esetleg a családalapítás lehetősége.

Skorpió

Ha meghívnak egy meditációs csoportba vagy spirituális közösségbe, érdemes elmenned! Olyan dolgokat tanulhatnál vagy tudhatnál meg, amik elősegítenék a lelki fejlődésedet, és általuk megtalálnád azt a békét és nyugalmat, amit mostanában keresel.

Nyilas

Végre a hosszú hónapok, esetleg évek erőfeszítései után megérkezik a siker a karrieredben és a pénzügyeidben, Nyilas. Óriási örömmel tölt el a mai nap, és este a szeretteid társaságában fogod megünnepelni az elért eredményeket.

Bak

Egy összetett projekt ma alapos kutatást igényelhet, és a nap nagy részét könyvtárban töltheted vagy azzal, hogy a netet bújod. De mivel valószínűleg szereted ezt a témát, így nem fogod bánni, ha rengeteg időd elmegy vele.

Vízöntő

Váratlanul pénzhez juthatsz, ami pozitív hatással lesz a lelki világodra, főleg azért, mert megszabadulhatsz néhány kellemetlen anyagi tehertől. Ugyanakkor a párkapcsolatodban vitára kell számítanod.

Halak

Házasság van láthatáron, kedves Halak! Nagyon úgy néz ki, hogy a párod kész megkérni a kezedet, de legalábbis meglépni az elköteleződés legújabb szintjét. Az egyedülállók is készüljenek, mert váratlanul berobbanhat életükbe a szerelem!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves