Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HALAK HAVA

3 csillagjegy, aki óriási meglepetésekre számíthat a Halak havában

2023. február 19.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria 3 csillagjegy Halak hava
3 csillagjegy, aki óriási meglepetésekre számíthat a Halak havában
© Shutterstock

Megkezdődött az utolsó asztrológiai évkör a Halak havával, és hatalmas meglepetésekkel, óriási csinnadrattával zárul az év, különösen három csillagjegy számára!


A Halak hava február 18-án kezdődik és március 20-ig tart, ami egybeesik az asztrológiai újév kezdetével. A Halak az utolsó csillagjegy, így az ide költöző Nap a befejezés, a lezárás érzését hozza magával. Ugyanakkor február 20-án a Vénusz a Kosba vándorol, ami az új szerelem, és a meglévő kapcsolatok megerősödését hozhatja el. Március 8-án pedig a Szaturnusz a Halakba lép, ami karmikus eseményeket von maga után és azt, hogy végre megtalálhatjuk az életutunkat. A következő 3 csillagjegy meglepetésekkel, fordulatokkal teli időszak elé néz.

Oroszlán

Készülj, Oroszlán, mert a Halak havában egy kicsit te magad is reflektorfénybe kerülsz! Új barátságokat alakítasz ki, rengeteg partira és társasági eseményre hívnak meg, ahol egyedülállóként ismerkedhetsz vagy éppenséggel felfedezhetik a tehetségedet! A következő hetekben mágnesként vonzod magadhoz a pénzt, a bőséget, és az embereket. Ha van valami, amibe bele szeretnél vágni, akkor azt a Halak szezonban érdemes megtenni, mert az előtted álló hetekben szinte biztosan sikert könyvelhetsz el.

Mérleg

Pozitívan indul számodra ez az időszak Mérleg, hiszen február 20-án, amikor uralkodó bolygód, a Vénusz a Kosba költözik, és áthalad a kapcsolataid hetedik házán. Ez egy erőt adó tranzit, mivel lehetővé teszi, hogy magabiztossá válj a szerelem és az intimitás területén. Egyeseknél ez rögtön egy új kapcsolatot hozhat, de még a párban élők is számíthatnak arra: egyik kapcsolatból a másikba ugranak át, miután meglelik a Nagy Ő-t. A megnövekedett önbizalmad segít bőséget teremteni azáltal, hogy fizetésemelést kapsz, vagy művészként megmutatod a műveidet a világnak.

Halak

Ez a te szezonod kedves Halak, szóval nem kérdés, hogy csodálatos dolgok fognak történni veled! A következő hetekben felerősödnek a megérzéseid, és érdemes figyelned rájuk, mert szerencsés helyzeteket teremthetnek. Ezenfelül, tetszik vagy sem, de középpontba kerülsz, és az emberek felfigyelnek rád. Főleg a karrieredben várható kiugró előrelépés akár egy előléptetésnek köszönhetően, míg művészként mérföldkőhöz érhetsz. Számíts arra, hogy soha vissza nem térő ajánlatokat kaphatsz!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves