Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. február 2.: A Szűz olyan üzenetet kap, ami felborítja az életét, a Bakra varázslatos este vár

2023. február 02.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2023. február 2.: A Szűz olyan üzenetet kap, ami felborítja az életét, a Bakra varázslatos este vár
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja!


A csütörtöki horoszkóp szerint a csillagjegyek úgy érezhetik magukat, mintha aknamezőn lépkednének. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Légy óvatos, ha érzékeny emberekkel kell együtt dolgoznod, mert könnyen konfrontációba kerülhetsz velük, vagy idegileg kikészíthetnek a döntésképtelenségükkel. Éppen ezért ne számíts ma arra, hogy jelentős sikereket érsz el.

Bika

Valószínűleg a munkahelyeden alakul ki olyan konfrontáció, ami egész nap is eltarthat. Folyamatos lesz a küzdelem, a stressz, miközben igyekszel elhárítani a problémát. Készülj fel arra eshetőségre, hogy nem ma teszel csodát.

Ikrek

Jó bíró vagy, és nagyon jól tudod elemezni a dolgokat, kedves Ikrek. Ma sok elismerésben lesz részed ezért a képességedért. Az emberek felnéznek majd rád, mert képes vagy jó döntéseket hozni, és tökéletesen intézel mindent.

Rák

Ma úgy dönthetsz, extravagáns gesztussal mutatod ki a szerelmednek az érzéseidet. De készülj fel, mert nehézségekbe ütközhetsz a megvalósítás közben. Ugyanakkor vedd figyelembe a párod igényeit is, aki nem biztos, hogy szereti a nagy felhajtást!

Oroszlán

Ha azt szeretnéd, hogy a  jelenlegi kapcsolatod fennmaradjon, sürgősen el kell hárítanod bizonyos problémákat. Ehhez félre kell tolnod az érzelmeidet, és logikusan kell megvizsgálnod a helyzetet. Ennek során néhány kellemetlen igazsággal is szembesülhetsz.

Szűz

Tele vagy energiával Szűz, és készen állsz a kemény munkára. Pozitív energiáid áramlása másokra is hatással lesz, így a  kollégáid is hatékonyabbak lesznek. A nap folyamán kaphatsz egy levelet vagy üzenetet, ami felboríthatja az életedet.

Mérleg

A mai nap szerencsésen alakul számodra, ami a pénzt illeti. Megkaphatod azt, amit korábban kölcsönadtál valakinek vagy megérkezik a beígért bónusz. Bárhonnan is érkezik, épp kapóra fog jönni!

Skorpió

Jó híreket kaphatsz a munkáddal kapcsolatban. Ez lehet előléptetés, fizetésemelés, új megbízás, vagy ajánlat egy másik cégtől. Hirtelen azt érezheted, egy karnyújtásnyira vagy attól, amire mindig is vágytál.

Nyilas

Tele vagy lelkesedéssel, kész vagy megváltoztatni a körülötted lévő dolgokat, de ehhez arra van szükséged, hogy átgondold, mit kellene átalakítani, és milyen mértékben. Ugyanis nem biztos, hogy bölcs dolog mindenbe belenyúlni.

Bak

Tökéletes a mai nap a romantikázáshoz, Bak. Nyugodt és laza napod lesz, így este maximálisan élvezheted a mozit vagy a vacsorát a szerelmeddel. Varázslatos estének ígérkezik, ha kerülöd a kapcsolatotokat érintő komoly kérdéseket.

Vízöntő

Tele vagy ma derűvel, és fantáziával, ezeknek pedig nagy hasznát veszed a munkahelyeden. Nemcsak azért, mert sikeresebben oldod meg a kihívásokat és a feladatokat, hanem mert a kollégáid is értékelni fogják, hogy feldobod a napjukat.

Halak

Túlságosan érzelmes leszel bizonyos kérdésekben, amik inkább gyakorlatiasságot követelnek meg. Tárgyilagos megközelítéssel tégy különbséget aközött, amire vágysz, és mi a jó neked! De legalább az érzéseid erőt adhatnak ahhoz, hogy ma kilépj a komfortzónádból! 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves