Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. április 26.: A Szűz örökre emlékezni fog a ma estére, a Mérleg jó benyomást tesz a főnökére

2023. április 26.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2023. április 26.: A Szűz örökre emlékezni fog a ma estére, a Mérleg jó benyomást tesz a főnökére
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja!


A szerdai horoszkóp szerint közelebb kerülnek a csillagjegyek a vágyaikhoz. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Koncentrálj a céljaidra, kedves Kos. Ma a bolygók különösen támogatnak abban, hogy mindent megvalósíts, amit elhatározol. Plusz, megleled a bátorságot és az erőt ahhoz, hogy megvalósítsd az álmaidat.

Bika

Békés nap ez a mai. Egy kicsit határozottabbnak és magabiztosabbnak érzed magad. Képes vagy jelentős előrelépést elérni egy személyes vagy szakmai cél érdekében. Sőt, a munkahelyeden még a főnököd támogatását is megkapod.

Ikrek

Légy óvatos a pénzzel kapcsolatos döntések meghozatalakor. Ma olyan kihívás elé nézhetsz, ami impulzív cselekvésre csábít. Összpontosíts a pénzügyi prioritásokra, és próbáld meg nem pénzzel orvosolni egy problémát.

Rák

Ma kissé érzelmes vagy, és erőteljes dühöt érezhetsz, ami meggondolatlan tettekre sarkallhat. Szerencsés lenne valamiképp levezetni a benned dúló feszültséget, de nem úgy, hogy összeveszel másokkal.

Oroszlán

Ideje lenne magad mögött hagyni a múltat, Oroszlán. Emiatt ma egy kis melankóliát érezhetsz. Koncentrálj a mára, mert a karizmád és természetes bájod segít új ajtókat nyitni, és jobb lehetőségeket teremteni.

Szűz

Ma sokat javulnak a kapcsolataid a barátaiddal, a kollégáiddal, de legfőképpen a szerelmeddel. Talán már lemondtál arról, hogy valaha is teljesíti a szerelmed a vágyadat, de meglehet, ezen az estén végre teljesül.

Mérleg

A mai nap tökéletes egy kis extra munkához egy fontos projekten. Ezenfelül képes vagy jelentős pozitív benyomást kelteni a főnöködben, aki így hamarosan előléptethet vagy megemelheti a fizetésedet.

Skorpió

Régóta nem csinálsz mást, csak dolgozol, és a háttérbe szorultak a hobbijaid, a kikapcsolódási lehetőségek. Ma megnyílik egy ajtó, ami lehetővé teszi, hogy ezen változtass.  A kérdés az: képes vagy kiszállni a mókuskerékből?

Nyilas

Jó döntéseket hozol, és egyre jobb körülményeid adódnak a fejlődéshez, az előrelépéshez. A mai, kiváló nap az új lehetőségek felfedezésére, és a látóköröd szélesítésére. A határ számodra most a csillagos ég!

Bak

Ma újfent bebizonyosodik, milyen hatalmas türelemmel bírsz. A munkahelyeden óriási nyomásnak leszek kitéve, mégsem omlasz össze, hanem sikeresen átvészeled a napot, és jelentős eredményeket érsz el.

Vízöntő

Jelenléted nagy változást hoz ma mások életében. Innovatív és kreatív vagy. Ugyanakkor kiváló stratéga, aki nagyszerű módszereket talál ki a helyzetek javítására és a problémák megoldására.

Halak

Bízz az intuíciódban, Halak. Ma lazán képes vagy a sorok között olvasni. Éppen ezért, érdemes kapcsolatba lépned másokkal, mert segíthetsz nekik feldolgozni a gondjaikat, és erőt önthetsz beléjük.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves