Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Munka

5 mondat, amit mindenképp mondj főnöködnek, ha le szeretnéd nyűgözni

2022. november 09.

2 perc olvasás

ELLE
állás főnök munka munkahely lenyűgözés
5 mondat, amit mindenképp mondj főnöködnek, ha le szeretnéd nyűgözni
© Shutterstock

Ezeket a mondatokat minden főnök imádja! 


Szeretnéd nagyon odatenni magad a munkahelyeden? Nos, vannak trükkök, amikkel igazán jó pontokat szerezhetsz a főnöködnél. Fontos a szorgalom, valamint az, hogy tényleg élvezd a munkát, de vannak bizonyos mondatok is, amikkel csak arról győzöd meg a felettesedet, hogy kiváló munkaerő vagy.

1. Így tudjuk megoldani a problémát 

Fordulj a főnöködhöz ha egy probléma készen áll a megoldásra! Ez a munka iránti elkötelezettségedet bizonyítja, valamint azt is, hogy önállóan is remekül dolgozol, és nem adod fel, ameddig nem találsz megoldást. Hidd el, hogy értékelni fogja!

2. El tudom intézni

Ez a mondat azt jelzi, hogy tudsz kezdeményezni, és a kezedbe tudod venni az irányítást, valamint leveheted a terhet a főnököd válláról. Szintén azt jelzi, hogy van önbizalmad és nem riadsz vissza attól, hogy egyedül oldj meg valamit.

3. Tudok segíteni?

Lássuk be, hogy a segítségnek mindenki örül. Ez az apró gesztus tovább fejlesztheti a jó kapcsolatot kettőtök között, továbbá megmutatja, hogy hajlandó vagy a csapatmunkára. Az biztos, hogy a főnököd is jóval segítőkészebb lesz, amikor neked lesz szükséged valamire!

4. Leadom neked X időre...

Amikor kapsz egy feladatot a legjobb, ha nagyjából meg tudod mondani időben, hogy mikorra tudod leadni/bejefezni. Ezzel azt az érzést kelted a főnöködben, hogy nem vagy feledékeny, és megkönnyíted a dolgát azzal, hogy ő is tud tervezni. 

5. Egyetértek vagy nem értek egyet ezzel a dologgal...

Függetlenül attól, hogy egyetértesz vagy nem értesz egyet valamivel, egy jó vezető mindig értékeli, ha a felettesei őszinték és egyenesek vele. Sőt, néha előfordul, hogy egy másik nézőpont kell a helyes döntés meghozatalához. Ne félj bátran kimondani a véleményedet!

Via

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves