Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. április 25.:  Az Ikrek ma tapsviharra számíthat, a Skorpió búcsút inthet a gondjainak

2023. április 25.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2023. április 25.:  Az Ikrek ma tapsviharra számíthat, a Skorpió búcsút inthet a gondjainak
© Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja!


A keddi horoszkóp szerint izgalmas vagy fontos felfedezéseket tesznek a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Ez egy elmélkedésekben gazdag nap lesz, Kos. Megfigyelheted, mi történik körülötted, miközben megtartod a távolságot. Azok, akik korábban bosszantottak, most szórakoztatni kezdenek, és lesz néhány ember, akin pedig át fogsz látni.

Bika

Nem érdemes azon agyalnod a mai napon, hogy eddig mit értél el. Inkább arra kellene gondolnod: mit hoz a jövő. Olyan időszakba léptél, mikor újragondolhatod az identitásodat és céljaidat.

Ikrek

Ma végre befejezel egy régóta húzódó projektet, kedves Ikrek. Azok, akik korábban csak kritizáltak, most nem találnak rád szavakat, nem győznek dicsérni. Dőlj hátra, élvezd a jól megérdemelt sikert és a bókokat!

Rák

Ez egy ideális nap arra, hogy fokozottan törődj a testeddel, Rák. Ne áltasd magad azzal: ezek a hátproblémák, a különféle fájdalmak egyszer csak elmúlnak. Vedd fel a telefont, és kérj időpontot az orvosodhoz!

Oroszlán

Érdemes lenne átgondolnod az anyagiakkal kapcsolatos döntéseidet. Ma rábukkanhatsz egy olyan lehetőségre, vagy éppen problémára, amivel nem számoltál, és rövid időn belül megoldhatja a gondjaidat.

Szűz

Lehet, egy kicsit elégedetlen vagy magaddal, mert a különféle projektjeid még nem öltöttek formát. Türelmetlen vagy, de ki ne lenne az? Ez a várakozási idő körülbelül két hónapig tartott, de hamarosan véget ér.

Mérleg

Vigyázz Mérleg, ne ess túlzásokba, ha kedved támad egy kis vásárolgatáshoz. Lehet, azt gondolod, hogy a pénzügyi nehézségek már mögötted vannak. Sajnos nem. Még érhetnek váratlan nehézségek.

Skorpió

Ez az a nap, amire vártál, Skorpió! Mondj búcsút a gondjaidnak. Erőfeszítéseid kifizetődőek, és az emberek meghallgatják a tanácsaidat, és közben mindent megtesznek azért, hogy a kedvedben járjanak.

Nyilas

Egy nyitott, vidám, kellemes beszélgetőpartner vagy, aki szereti az embereket összehozni, bár mostanában vágysz az egyedüllétre. Ne hagyd ezt figyelmen kívül! Néha nyugodtan mondhatsz nemet a társasági életre.

Bak

Néha a barátok az ember igazi családjává válnak. Barátságaid mélyek és tartósak. Sokan szeretnének ma segítséget nyújtani neked, miért nem fogadod el? Az előtted álló nap megerősít abban, mennyire fontosak a barátaid, és te is nekik.

Vízöntő

Túlléptél a közelmúlt problémáin, és egy békésebb szakaszba lépsz. Élvezd a pihenés és a kikapcsolódás időszakát. Hamarosan úgyis új projektbe vágod a fejszédet, és véget érnek a nyugodt napok.

Halak

A bolygók jelenlegi elhelyezkedése, és az elmúlt napok kissé nyomasztó légköre arra ösztönöz, hogy megváltoztasd a környezetedet, valamint új helyeket keress fel. Minden jel arra utal: most van a legjobb idő egy ilyen kalandra.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves