Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

PÉNZHOROSZKÓP

Pénzhoroszkóp: ez vár rád áprilisban a csillagjegyed szerint

2023. április 01.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria pénzhoroszkóp
Pénzhoroszkóp: ez vár rád áprilisban a csillagjegyed szerint
© Shutterstock

Komoly áttörést hoz ez a hónap a csillagjegyeknek, mivel végre megszabadulhatnak az anyagi problémáiktól. Mutatjuk az áprilisi pénzhoroszkópot!


Nagyon ígéretesen alakul a hónap a zodiákus tagjainak, mert megtalálják a megoldást, aminek a segítségével rendezhetik pénzügyi problémáikat, ehhez pedig sokan segítséget is kapnak. Görgess a csillagjegyedhez, és tudd meg, mire számíthatsz az áprilisi pénzhoroszkóp szerint!

Kos

Stabilan áramlik hozzád a pénz, kedves Kos, ennek ellenére további erőfeszítéseket teszel azért, hogy eggy kis pluszra tegyél szert. Van néhány szuper ötleted, amit szeretnél pénzre váltani. Eleinte be is válhatnak, könnyen bevételhez juthatsz, de utána akadhatnak kisebb elakadások, és át kell majd dolgozni az ötleteidet.

Bika

Minden esély megvan arra, hogy előléptetést vagy fizetésemelést kapj, aminek köszönhetően plusz pénzre tehetsz szert. Az is lehet, egy bónusz vagy sikeres üzletkötés hozza meg az extra jövedelmet.

Ikrek

Áprilisban kicsit össze kell majd húznod a nadrágszíjadat. Fontos lenne, hogy takarékoskodj, és ne engedj a kísértésnek. Viszont sikerül pénzzé tenned néhány nem használt holmidat, ami legalább egy keveset hoz a konyhára.

Rák

Most elsősorban a partnerednek köszönhetően állhat pénz a házhoz. De ne aggódj, nemcsak közvetetten, hanem közvetlenül is sikerül bevételhez jutnod. Megismersz egy olyan embert, aki segít előnyösebb munkához jutni, vagy a segítségével tető alá hozhatsz egy remek üzletet.

Oroszlán

Eléggé stresszesen alakulnak a pénzügyeid, Oroszlán. Keményen dolgozol azért, hogy megszabadulj az adósságaidtól, vagy legalábbis sikerüljön megteremteni az anyagi biztonságot. Szerencsére néhány ismerősöd segíthet plusz pénzhez jutni akár azáltal, hogy adnak néhány szuper spórolási tippet.

Szűz

Új időszámítás veszi kezdetét a pénzügyeidben. A hónapban megérkezik az a segítség, akár pénzösszeg, aminek köszönhetően búcsút inthetsz az anyagi problémáidnak. Amennyiben hitelt igényelsz, azt is könnyedén megkapod.

Mérleg

A következő hetek lehetőséget teremtenek annak, hogy végleg leszámolj az anyagi problémákkal. Talán ehhez a sors új munkát küld, vagy olyan embert, aki szakértői segítséget nyújthat. Ha elég elszánt vagy és szorgalmas, akkor sikerülni fog megszabadulni az adósságoktól.

Skorpió

A hónap első felében jó híreket kapsz az anyagiakkal kapcsolatban, Skorpió. Meglehet, a jelenlegi munkahelyeden kínálnak előnyösebb feltételeket, de az is megeshet, hogy egy másik helyről kapsz egy kivételes lehetőséget, ami komoly pénzügyi hasznot ígér. Egészen nehezedre esik majd megszoknod, hogy van pénzed.

Nyilas

Ez az a hónap, amire vártál! Végre letudhatod az adósságaidat, és tiszta lappal folytathatod az évet. Meglehet, hogy hozzájutsz egy nagyobb összeghez, amiből még marad is, de bármilyen nagy is legyen a kísértés, érdemes félretenned azt az a pénzt. Nem árt, ha gondolsz a jövőre, és inkább tartalékolsz!

Bak

Ha előléptetésre, fizetésemelésre vagy új munkára vágysz: megkaphatod. Most elég csak kívánnod, és minimális erőfeszítést tenni a célodért. Áprilisban több forrásból is pénzhez juthatsz. Csak gondold át alaposan, milyen opcióid vannak, mert figyelmen kívül hagyhatsz egy remek lehetőséget.

Vízöntő

Szeretnél lecserélni pár bútort, esetleg felújítani az otthonodat, de nincs rá kereted. Csupán néhány szokásodon kellene változtatnod ahhoz, hogy plusz pénzre tegyél szert. Vedd számba milyen lehetőségeid vannak, mert rábukkanhatsz egy olyanra, ami rövid időn belül bevételt hozhat.

Halak

A hónapban rengeteg lehetőséged lesz pénzhez jutni, Halak. Jóformán csak kérned kell, és megkapod. Az üzletfelek kifizetik azt az összeget, amit mondasz, a főnököd is megadhatja a kívánt emelést, és ha saját vállalkozásod van, ott is árat emelhetsz nyugodtan. Áprilisban megteremtheted a vágyott anyagi biztonságot.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves