Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. április 19.: A Szüzet megjutalmazzák a munkahelyén, a Bak félelmet kelt a környezetében

2023. április 19.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2023. április 19.: A Szüzet megjutalmazzák a munkahelyén, a Bak félelmet kelt a környezetében
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja!


A szerdai horoszkóp szerint előtör a csillagjegyekből a harcos. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

A mai nap heves érzelmeket hoz felszínre. Készen állsz arra, hogy a bikát a szarvánál fogva megragadd az élet problémáit, mert dühös lehetsz az aktuális status quod miatt. Ha türelmes vagy, produktív leszel, anélkül, hogy megbántanál másokat!

Bika

Úgy érzed, rengetegen bántottak meg az utóbbi időben? Ha igen, ma a sarkadra állsz. Egyedül arra figyelj, hogy jól különböztesd meg, ki a barát vagy az ellenség. Ne vessz össze olyannal, aki csak jót akar neked!

Ikrek

Légy rugalmas, Ikrek. Ma kénytelen lehetsz megváltoztatni a terveidet egy barátod miatt. Az utolsó pillanatban kapsz egy SMS-t, hogy valami váratlan, de izgalmas dologra invitál téged, amire érdemes lenne elmenned!

Rák

A kemény munka végre kifizetődik, és elnyered érte a méltó jutalmadat. Ezzel együtt újabb feladatlavina nehezedik a vállaidra a munkahelyeden, és bár igazságtalan vagy súlyos tehernek érezheted, lehetőséget fog adni a további előrelépésre.

Oroszlán

Szeretnél ma mesélni másoknak az új nézeteidről, esetleg a spirituális gondolataidról, élményeidről, de valamiért nem vevők rá. Ilyen esetben jobb, ha nem erőlteted a dolgot, hanem olyat keresel, aki hasonlóan gondolkodik, mint te.

Szűz

Értékes dolgot kapsz, például bónuszt vagy valamilyen ajándékot a kemény munkádért. Egyúttal lehetőséget kínál arra a nap, hogy elővedd egy korábbi tervedet, és végre megvalósítsd.

Mérleg

Ma érzelmi támadás érhet a munkahelyeden. Annyira kivágják nálad a biztosítékot, hogy a legszívesebben azonnal felmondanál. Természetesen védd meg magad, de előbb állj meg egy pillanatra, és gondold át, biztos vagy-e a dolgodban.

Skorpió

Rendkívül sűrű napod lesz, ezért előbb összpontosíts a rövid és könnyű projektekre, majd utána dolgozz a nehéz feladatokon. Ezenkívül ügyelj arra, hogy kerüld az időrabló tevékenységeket, mert ma minden perc számít.

Nyilas

Ma megéri keményen dolgoznod, mivel kreatív állapotban vagy, és miközben az elméd is szupergyorsan működik. Ragyogó ötleteid támadhatnak a meglévő, valamint egy új projekthez, de még arra is alkalmas a nap, hogy elmerülj valamilyen művészetben.

Bak

Az asszertív oldalad erősebb a szokásosnál, ezért könnyen összetűzésbe kerülhetsz valakivel. Ma egy kicsit félelmetesnek találhatnak a kollégáid az erőteljes kisugárzásod miatt, ugyanakkor csodálatot ébresztesz bennük.

Vízöntő

Ma összetűzésbe kerülhetsz olyan emberekkel, akik másként gondolkodnak, mint te. Nyugodtan légy őszinte, és ne tartsd vissza a valódi véleményedet, csak figyelj oda arra, hogyan fogalmazol.

Halak

Bánj nagyon óvatos a pénzzel, kedves Halak, mert egy szempillantás alatt elköltheted azt, amit félretettél. Ne engedj a késztetések, hogy hirtelen felindulásból megvegyél valamit, mert később bánni fogod a könnyelműségedet.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves