Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. november 16.: A Skorpió újfent megtapasztalja a szinkronicitást, a Vízöntőt gaslightingolja a párja

2022. november 16.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2022. november 16.: A Skorpió újfent megtapasztalja a szinkronicitást, a Vízöntőt gaslightingolja a párja
© Fotó: Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle napi horoszkópja!


A szerdai horoszkóp szerint ma érzelmi hullámvölgyeket tapasztalhatnak csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

A türelem nem mindig az erősséged, és ma könnyen elszakadhat nálad a cérna, ha azt látod, a környezeted nem halad abban a tempóban, mint szeretnéd. Fogadd el, hogy másoknak saját tempójuk van, és ne vessz emiatt össze velük!

Bika

Légy tapintatos, amikor ma másokkal beszélgetsz. Gondold át, hogyan hatnak a szavaid arra, akivel beszélsz. A szokásosnál könnyebb lehet rosszat mondani, különösen, ha olyan helyzetben vagy, amikor nem értesz egyet a beszélgetőpartnereddel.

Ikrek

A családi problémák sürgős figyelmet igényelnek. Próbálj meg nem dühösen reagálni a kialakult helyzetre, valamint a munkahelyeden a provokációra, amiben részed lesz. Sok múlik ma azon, hogy meg tudod-e őrizni a hidegvéredet!

Rák

Hullámvölgyekre számíthatsz a napfolyamán, főleg a munkahelyeden adódhatnak embert próbáló szituációk. Szerencsére a barátaid és családtagjaid melletted állnak, és sikeresen feldobják a napodat! Nagyon kellemes összejövetel vár rád délután!

Oroszlán

A kapcsolatod jól alakul, és még jobbá válhat, ha megleped a párodat valami romantikussal. Annyira hálás lesz neked, hogy utána ő is meglep valami különlegessel, amit egyszerűen imádni fogsz! Jól sejted, feledhetetlen szexélményekben lehet részed!

Szűz

A különféle problémás munkahelyi helyzetek ma megoldódnak, sőt, megnyílik előtted az út, ami egyenesen az álmaid irányába vezet. Mindettől annyira felpörögsz, hogy kedved támad az ünnepléshez - ami rendben is van -, és azzal együtt a pénzszóráshoz. De légy ezzel óvatos!

Mérleg

A partnered kisséd furcsán viselkedik, és ez zavarba ejt. Ne agyald túl a dolgot, mert olyat képzelhetsz a dologba, ami nincs is! Légy türelmes, várd meg, amíg magától elmondja, mi a problémája. Viszont, ha egyedülálló vagy, ma senki sem tud ellenállni a bájaidnak!

Skorpió

Ma újfent megtapasztalod a szinkronicitást. Talán meghallasz egy beszélgetést, amiben ajánlanak egy könyvet, és utána megkapod azt ajándékba valakitől. Vagy beszélgetsz valakivel egy „mi lenne ha helyzetről", ami utána meg is történik. Ezen a napon bármi megeshet!

Nyilas

Nagyon alaposan át kell gondolnod minden lépésedet, kedves Nyilas. Vannak olyan családi ügyek, amik azonnali figyelmet igényelnek. Viszont ma egy közeli barátoddal is tisztázó beszélgetést kell tartanod. Ne idegeskedj túl sokat, mert kikezdi az egészségedet!

Bak

A munkahelyeden jól mennek a dolgok. Erőfeszítéseid kezdik meghozni a jutalmakat, és ez segít leküzdeni minden olyan problémát, amivel a közelmúltban szembesültél. A pénzügyek terén ma kimondottan pozitív fordulat várható!

Vízöntő

Szomorú felfedezést tesznek a párban élők. Valószínűleg egy újabb veszekedést követően ráeszmélnek: gaslightingolja őket a párjuk. Ez sokkoló felismerés lehet, de legalább tudni fogják, nem velük van a baj. A nagy kérdés az persze: mi legyen ezután?

Halak

Te és a párod közelebb álltok egymáshoz, mint valaha, és ma lehetőséged nyílik - talán épp egy romantikus vacsora közepette -, megbeszélni a korábbi gondjaidat, valamint a vágyaidat. Ez rengeteget javít majd a kapcsolatotokon!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves