Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGJEGYEK

Ezek a csillagjegyek mindent túlgondolnak

2022. október 12.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek horoszkóp zodiákus ezotéria túlagyal
Ezek a csillagjegyek mindent túlgondolnak
© Shutterstock

Nem elég, hogy állandóan agyalnak valamit, még a legegyszerűbb dolgokat is képesek túlpörögni. Ez a három csillagjegy mindent túlgondolkodik.


A gondolkodás jó. Csodás dolgok születtek már az agyalásból, meg persze velejáró kísérletezésből. Ám egyesek szinte örökösen töprengenek valamin. Miért volt reggel rossz kedve a szomszédnak, vajon mire utalt a párjuk hangsúlya, és mit akar jelenteni, amit mondott, hogyan lehetne segíteni a barátnőjüknek, és egyáltalán honnan kezdődött a klímaváltozás. Az élet minden területén képesek a túlagyalásra, ami nagy felfedezéseket szülhet, de teljesen ki is merítheti őket. Lássuk, melyik az 3 csillagjegy, amely túl sokat gondolkodik:

Bak

Egyrészt a Bak nagyszerű stratéga! Jó a szervezésben, mindent védőhálóval, dupla falakkal tervez, semmit sem bíz a véletlenre, így érthető módon: nagyon sikeres is. Néha azonban a föld jegy túl sokat agyal, és elvesz a részletekben, és még hozzátesz a művéhez, netán elvesz belőle olyat, amit nem kellene. Még éjszaka, sokszor alvás helyett is csak gondolkodik az aktuális projektjén. Szerencsére elég erős ahhoz, hogy elviselje az esetleges hibákat és tanuljon belőlük!

Halak

A Halak túl sokat gondol másokra, és rendszeresen megfeledkezik önmagáról. A vízjegyet teljesen lefoglalja az embertársaival való törődés, és a jólétük iránti elkötelezettség, így nem marad ideje a saját lelki szükségleteire. Fontosabb számára kielemezni a szerettei és barátai helyzetét, hogy megértse a világon élő összes ember fájdalmát és problémáit. Néha szabadidejében nem is a saját gondjain vagy életén agyal, hanem másokén. 

Szűz

A Szűz mindig és mindenhol meglátja a lehetőségeket, hogy még jobbá tegye a dolgokat, és figyelembe veszi a számtalan eshetőséget és következményt, amelyeket egy-egy tett magával vonhat. Természetesen ettől olyan megbízható, pontos és remek ember, mert alapos, sokszor már-már szőszálhasogatóan. Ugyanakkor emiatt örökösen feszült és nyughatatlan, mivel mindennek tökéletesnek kell lennie, és addig rágódik a megoldáson, amíg meg nem leli.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves