Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

PÉNZHOROSZKÓP

Pénzhoroszkóp: ez vár rád novemberben a csillagjegyed szerint

2022. október 31.

5 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek november zodiákus ezotéria pénzhoroszkóp
Pénzhoroszkóp: ez vár rád novemberben a csillagjegyed szerint
© Shutterstock

Néhány csillagjegy igazán nyeregben érezheti magát a hónapban, mert megállíthatatlanul áradni fog feléjük a pénz. Vess egy pillantást az októberi pénzhoroszkópra, és egyből kiderül, te mire számíthatsz!


Nem ígér könnyű pénzügyi sikereket a november, és sokak számára kellemetlen, váratlan kiadást is hoz. Október 28-án a Jupiter útjára indult a Halakban, és 30-án kezdődött a Mars retrográd az Ikrekben, amelyek együttesen megnehezíthetik a zodiákus tagjainak életét és akadályokat teremthetnek. De azért lesz néhány szerencsés is, ezért is érdemes ellenőrözni a novemberi pénzhoroszkópot! Görgess a csillagjegyedhez!

Kos

Légy óvatos a hónapban, mert nagyobb veszteség vagy váratlan kiadás érhet. Bölcsen teszed, ha összehúzod a nadrágszíjat és felkészülsz egy esetleges kellemetlenségre. Nagyon figyelj arra, mire költesz, és kerüld a befektetéseket! Semmilyen pénzügyi kockázatot ne vállalj a következő hetekben!

Bika

Akiknek saját vállalkozásuk van, legyenek elővigyázatosak, mert nem várt nehézségeik támadhatnak. De azokat is kisebb veszteség érheti, akik üzlettel foglalkoznak. Novemberben kerüld a kockázatos vagy befektetési lehetőségeket. Ne aggódj, a hónap felé kilátásba kerül egy olyan lehetőség, ami segíthet feltornázni a bankszámládat.

Ikrek

Kerüld az üzletkötést, és minden olyan tevékenységet, ami befektetéssel járna, mert ezekbe most könnyen belebukhatsz. Már csak azért is légy óvatos, mert megpróbálhatnak átverni vagy a hiányos tudásod okozhat kellemetlenséget. Semmi vész, a hónap végétől lassan javulni fog helyzeted, ami a bankszámládon is látható lesz.

Rák

Nem túl szerencsés ez a hónap számodra pénzügyek terén, és nem hozza el sajnos a várva várt megváltást. Lehet nem érnek kellemetlenségek, mégis szűkösen leszel, és spórolnod kell. De november vége felé javulni fog a helyzet, és olyan lehetőségekre bukkanhatsz, amik egy kis plusz pénzt hoznak a konyhára.

Oroszlán

Novemberben te vagy az egyik legszerencsésebb csillagjegy, Oroszlán. Az első héttől kezdve azt tapasztalod, hogy egyre több lehetőséged van, vagy még inkább: egyre több pénzed! Kiváló üzleteket kötsz, a vállalkozásod virágzik, és egész hónapban több forrásból pénz üti a markodat. Megéri keményen dolgoznod!

Szűz

Nem lesz könnyű anyagi haszonra szert tenned a hónapban. Ettől még megéri keményen dolgoznod, csak éppen a munkád gyümölcsét később fogod learatni. Sőt, a befektetést is érdemes lehet fontolóra venned - szakértő segítségével -, mert ha novemberben nem is, de rövid időn belül megtérülne.

Mérleg

A bolygóállások megnehezítik az új vállalkozások elindítását. A befektetések sem hozzák meg a kívánt eredményt, ahogy egyelőre még a munkád sem. A hónap második felétől kezdve várható majd lassú javulás, és esetleg kisebb összegekre tehetsz szert, ha eladogatod azokat a használati cikkeket, amire nincs szükséged.

Skorpió

Jövedelmező hónap elé nézek. Akár fizetésemelésnek, üzletkötésnek vagy a vállalkozásod profitjának köszönhetően egész novemberben lassan, de biztosan csorog majd a pénz a zsebedbe. Ha még nincs vállalkozásod, vedd fontolóra, hogy belevágsz valamibe, mert most könnyen találnál támogatókat hozzá.

Nyilas

Légy óvatos Nyilas, mert hajlamos lehetsz a túlköltekezésre az öngondosodás jegyében. Nem baj, hogy kényezteted magadat, de túl sokat költhetsz a hónap első felében, márpedig később olyan helyzet állhat elő, mikor szükséged lenne arra az elköltött összegre, ezért csak óvatosan a pénzszórással!

Bak

Nagyszerű hónap elé nézel, mert dőlni fog hozzád a pénz! Dolgozz továbbra is keményen, közben élvezd a fizetésemelést, a bónuszt vagy az üzleti sikereidet. Még akár új üzletbe is megéri belevágnod. Érdemes lehet akár pénzügyi szakértővel beszélned arról, miként szakíthatnál még nagyobbat!

Vízöntő

Van néhány pénzügyi csontváz a szekrényedben Vízöntő, amivel kénytelen vagy foglalkozni. Talán megfeledkeztél egy-két számládról vagy kölcsönről, amit mielőbb rendezned kellene. Meglehet, az üzleted sem hozza a várva várt pénzt. Ne félj, lesz majd jobb is, csak át kell vészelned ezt az időszakot!

Halak

Kivételes pénzügyi kilátásokat jósol neked ez a hónap! Több, váratlan forrásból is pénz érkezik hozzád. A vállalkozásod hirtelen termelni kezdi a profitot, vagy előnyös üzleti lehetőséget, akár egy jobb munkát ajánlhatnak fel neked. A plusz bevételt megéri befektetni, akár tudásba, és tanulni valamit, amiből még több pénzed lehet!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves