Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGJEGYEK

3 csillagjegy, aki nehezen mondja ki a szeretlek szót 

2022. július 06.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia szerelem horoszkóp párkapcsolat ezotéria 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki nehezen mondja ki a szeretlek szót 
© Shutterstock

Gyönyörű szó a „szeretlek”, és sokan szeretik hallani, mert jól esik nekik és megnyugtatja őket. Ám 3 csillagjegynek nehezen jön a szájára.


Az egyik legszebb dolog az életben a kölcsönös szerelem, nem véletlenül vágynak rá olyan sokan. Az egészséges, érett és persze szeretettel teli kapcsolat része pedig a szeretlek szó kimondása. Habár temérdek lehetősége van az embernek kifejezni érzéseit, ez az egyik legkézenfekvőbb és legcsodálatosabb módja. Csakhogy néhány embernek a  csillagjegyéből – és persze az életkörülményeiből, tapasztalataiból – adódóan nehezére esik kimondania ezt a mágikus erővel bíró szót. Mutatjuk, mely 3 csillagjegyről van szó:

Szűz

Az összes csillagjegy közül a Szűznek tart a legtovább az, hogy felismerje: eltalálta Ámor nyila. Habár nyitottan áll a kedveséhez vagy üzenetekkel bombázza, de sokáig nem gondol arra, hogy ez szerelem. Gyakran eredendően énközpontú, így nem esik le neki: már nemcsak önmagát, hanem mást is szeretne igazán boldoggá tenni. Meg aztán, ha valaha is összetörték a szívét, mindegy milyen régen, utána olyan betontömböket állít maga köré, hogy akár évekig tartó kitartó munkára van szüksége annak a vállalkozószellemű egyénnek, aki azt szeretné hallani tőle: szeretlek. A Szűz alapból nehezen bízik meg másokban, ösztönösen távolságtartó, mert így kívánja elkerülni a csalódást.

Nyilas

Ugyebár a Nyilast eleve nehéz meghódítani, hiszen nem szívleli a kötöttséget. Ettől függetlenül még vele is előfordul, hogy szerelmes lesz. Ám eszébe nem jutna kimondani a szeretlek szót, ugyanis nem óhajt ragaszkodónak tűnni. Attól még szereti az illetőt, csak nem akarja kiadni az érzéseit, és sebezhetőnek mutatkozni. Fél a csalódástól, hogy mindent elront azzal, ha kimondja, és biztosan elijeszti a párját. Ugyanakkor saját maga is megrémül attól, mennyire szerelmes és kötődik valakihez, ami ellenkezik az „elveivel”. Meglehetősen énközpontú, és idegen számára, ha mással is törődni akar. Márpedig a szeretlek szó nála felér egy eljegyzési gyűrűvel.

Bak

Kezdjük azzal: a Bak gyakran butaságnak vagy éppen időpocsékolásnak tartja a szerelmet, így sokáig nem is használja a szeretlek szót. Ugyanakkor hasonló cipőben jár, mint a Szűz. Ha egyszer megbántották, azt örök életre megjegyzi, és bezárja szíve kapuját. Persze miután valaki kiállta a hét próbát, újra megnyitja, de az ne számítson arra, hogy a közeljövőben hallani fogja a szeretlek szót. Alapból nehezen mutatja ki egy Bak az érzéseit, és azt sem szeretné, ha mások gyengének, sebezhetőnek látnák. Elépesztő önkontroll alatt tartja magát, még akkor is, ha halálosan szerelmes. Inkább kimutatja, semmint kimondja az érzéseit.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves