Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGJEGYEK

3 csillagjegy, akinél sorsfordítónak bizonyul a november

2022. november 08.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy sorsfordító
3 csillagjegy, akinél sorsfordítónak bizonyul a november
© Shutterstock

Gyökeres változások várnak három csillagjegyre a karrierben és a szerelemben, de a személyiségük is egészen átformálódik november végére.


A Nap és a Vénusz a Skorpióban elképesztő változásokat ígér a karrierben, a szerelemben és önmagunkkal kapcsolatban is. A Vénusz és Uránusz együttállása pedig szélsőséges változásokat idézhet elő, és egyesek személyisége egészen átformálódhat. A következő 3 csillagjegynek mindenképpen sorsfordítónak bizonyul a november:

Kos

Ez a teljes átalakulás időszaka számodra! A hónapban megoldódnak az anyagi, valamint a különféle elhúzódó problémáid. A radikális változások kihatnak az pénzügyi és magánéletedre egyaránt. Váratlanul fizetésemelést vagy előléptetést kaphatsz. Az is lehet, hogy beérik egy korábbi befektetésed és dőlni fog hozzád a pénz. Az egyedülállók megismerkednek a lelki társukkal, aki azonnal leveszi őket a lábukról. A párban élők varázslatos időszak elé néznek, soha nem volt még olyan jó a kapcsolatuk, mint mostanában! Közben te magad is megváltozol, és egy sokkal erősebb, magabiztosabb ember lesz belőled. Minden összejön, amiről eddig csak álmodtál!

Oroszlán

Fontos döntéseket hozol Oroszlán és azt eredményezi, hogy fenekestül felforgatod az életedet. Változásra vágysz a szerelmi életedben a karrieredben is. Megváltozik a gondolkodásmódod, az értékrendszered, és ennek fényében szeretnél új életet kezdeni. Szakítasz a múlttal, a hagyományokkal, a bevett szokásaiddal. Egy sokkal lazább, de rátermettebb, életigenlőbb emberré válsz. Közben fontos felismerést teszel a kapcsolatodban, ami a végét jelentheti, vagy épp az ellenkezőjét, a megerősödését. Közben felajánlják neked az álommunkát, és az is lehet, hogy főnök lesz belőled.

Bak

Különösen vágysz az újdonságokra, sőt, az új életre Bak. Éppen ezért kész vagy felrúgni pár olyan dolgot, amivel kapcsolatban azt érzed, idejét múlt vagy hátráltat. A vágyott élet kialakításában nagy segítségedre lesz egy korábbi jó befektetés vagy nem várt örökség, ami azt jelenti: jelentős összegre teszel szert. Viszont áttörésre számíthatsz a művészi karrieredben és a szerelmi életedben. Az előbbi esetén végre felfedezhetnek, hírnévre tehetsz szert, míg az utóbbinál jó esély van az eljegyzésre, házasságra. Jó időre búcsút mondasz a csendes, visszahúzódó személyiségednek, és egy extrovertáltabb egyéb leszel.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves