Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

4 csillagjegy, aki társ nélkül is jól érzi magát 

2022. szeptember 29.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia egyedülállók horoszkóp szingli zodiákus ezotéria
4 csillagjegy, aki társ nélkül is jól érzi magát 
© Shutterstock

Lehet, hogy azt mondják, az ember társas lény, de négy csillagjegy kifejezetten boldog és elégedett akkor is, amikor nincs párja. Erre nem sokan képesek, szóval lássuk, kik ezek a különleges állatövi jegyek!


Jó néhányan tekintenek a szingliségre átokként, de legalábbis sokkal boldogtalanabbak akkor, amikor nincs kedvesük. Pedig nem olyan rossz egyedülállónak lenni, hiszen ilyenkor az ember önmagát helyezheti az első helyre, nem kell senkihez alkalmazkodnia, megfelelnie másoknak és megússza az időrabló, pocsék randikat. Ezt tökéletesen felismerte 4 csillagjegy, akik tényleg akkor is képesek boldognak és teljesnek lenni, amikor épp nincs társuk. Mutatjuk őket:

Ikrek

Az Ikrek kimondottan boldog szingli. Nem arról van szó, hogy nem szeret párkapcsolatban lenni, de örömére válik a kötetlenség, a szabadság, a komplikációk nélküli élet. Nem szereti a korlátozásokat, a kötelezettségeket, viszont az kedvére van, ha gondtalanul szórakozhat. Meg aztán nem könnyű olyan embert találnia, aki el tudja viselni a hangulatingadozását, hogy egyik nap halálosan a szerelmes, a következő napon meg mintha egy jéghegy lenne. Meg aztán Ikrek jobban szereti elsősorban a saját vágyait kielégíteni, semmint másét. Ebben nincs semmi önzőség, csak szereti magát az első helyen tudni.

Szűz

A Szűz nagyon válogatós, ha kapcsolatokról van szó. Nem éri be akárkivel, neki elvárásai vannak. Inkább marad egyedül, minthogy olyannal kezdjen kapcsolatot, aki feleannyira jó, mint amilyenre vágyik. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy közben nem boldog. A szingli lét nagyon is azzá teszi, mert azt tehet, amit csak akar, és senkinek sem kell megfelelnie. Nem kell azzal küzdenie, hogy ne szóljon a társának az esetleges hibáiért, és nem kell jobb embert „nevelnie" belőle, vagy elviselnie a háklijait.

Nyilas

Talán rajta senki sincs meglepve, hiszen a Nyilas messze földön híres arról, hogy nem kimondottan az az elköteleződős típus. Nem bánja a randevúzást és a kapcsolatokat mindaddig, amíg nem kezdik el korlátozni vagy nem válik túl komollyá. Szeret irányítani és megnyugtatja a tudat, ha az ő kezében van a gyeplő.  Amint komolyra fordulnak a dolgok, és ő nem áll készen a kapcsolatra - ami gyakran megesik -, villámgyorsan kihátrál a viszonyból. Számára a kapcsolat egy varázslatos új, de rövid élmény. Ha mégis kipróbálja a hosszú távú dolgot, és rájön, nincs elég ideje önmagára, akkor nem fog újra komolyan venni valakit, amíg nem tudja, mit akar tőle.

Vízöntő

A Vízöntő sokkal boldogabb egyedülállóként, mint egy kapcsolatban, mert egyszerűen kedvére van a független élet. Persze azt is szereti, ha van kivel együtt lenni, de óriási igénye van a szabadságra. Ugyanúgy vágyik a szeretetre és a közelségre, mint a többi csillagjegy, de neki az is tökéletes, ha ilyenkor felkeresi egy rokonát vagy barátját. Szimplán nagyra értékeli az „énidőt”, és annak örül a legjobban, ha ő osztja be az idejét. Amikor párkapcsolatban él, igyekszik jó partner lenni, de előbb-utóbb mindig kijön nála: ő az akar első lenni az életében, és azt tenni, amit jónak lát.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves