Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CHIRON RETROGRÁD

3 csillagjegy, akinek a Chiron retrográd feltépi a régi sebeit

2023. július 27.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria 3 csillagjegy Chiron retrográd
3 csillagjegy, akinek a Chiron retrográd feltépi a régi sebeit
© Shutterstock

Biztos emlékszel az érzésre milyen az, amikor hirtelen felrántod a sebtapaszt. Ha a három csillagjegy egyike vagy, akkor készülj, mert lekerül a lelki sebedről a kötés, és sajnos nem finoman, óvatosan…


A Chiron bolygó felelős a lelki sérülésekért, a félelmekért, a rejtett fájdalmakért, és azok begyógyításáért is. Így mikor július 23-án megkezdte december 26-ig tartó retrográd mozgását, szinte minden állatövi jegy számíthat arra, hogy lesz néhány fájdalmas felismerésben része. Ám ennek a 3 csillagjegynek kell felkötnie a nadrágját, mert a Chiron retrográd alatt kíméletlenül feltépik a régi sebeiket.

Kos

Mivel a jegyedben végzi a Chiron a hátráló mozgását, nem kérdés, te vagy kedves Kos az egyik olyan csillagjegy, akire fájdalmas élmény vár. Minden, amit hosszú évek óta elnyomtál, az a következő időszakban felszínre kerül. Elhiheted, nem az a cél, hogy fájjon, hanem végre megtaláld, és ki merd fejezni önmagadat. Ideje megtanulnod feltételek nélkül szeretni a lényedet. Ehhez viszont az kell, hogy szembenézz azzal, amit nem szeretsz magadban, amit szégyellsz, és megtanuld megbocsátani a tetteidet, valamint kevésbé kritikusnak lenni a személyeddel szemben.

Szűz

A jelek szerint még mindig nem sikerült valakinek megbocsátanod, holott te talán az hitted, már rég túl vagy rajta, ám épp az ellenkezője derülhet ki. Még mindig haragszol az exedre, egy hozzád közel álló személyre, aki talán nagy régen megbántott. Ez sajnos addig-addig fog visszaköszöni, amíg nem sikerül kiadnod magadból az érzéseidet, és kezdesz dolgozni azon, hogy begyógyuljon a lelki sebed, mivel úgy néz ki: csak a tünetet kezelted, nem a probléma gyökerét. De most itt a lehetőség Szűz, hogy változtass ezen.

Mérleg

Valószínűleg hasonló helyzetben vagy Mérleg, mint a többiek. Azt hitted megbocsátottál, és továbbléptél. De valójában még mindig haragszol a kedvesedre, az édesapádra, vagy a legjobb barátodra, és erre rá is fog világítani egy bizonyos esemény. Ahelyett, hogy megint megpróbálnád eltemetni a kavargó érzéseket, az emésztő dühöt, add ki magadból, és ne félj a következményektől. Ha emiatt véget kell érnie a kapcsolatnak, akkor így kell lennie, az a helyes a te lelki jóléted szempontjából. Jobb, mintha egész életedben egy soha nem gyógyuló sebbel küzdenél.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves