Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZATURNUSZ RETROGRÁD

3 csillagjegy, akinek megváltoztatja az életét a Szaturnusz retrográd

2023. június 17.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria 3 csillagjegy Szaturnusz retrográd
3 csillagjegy, akinek megváltoztatja az életét a Szaturnusz retrográd
© Shutterstock

A Szaturnusz retrográd tornádóként csap le erre a három csillagjegyre, hogy segítsen nekik maguk mögött hagyni a régi életüket egy sokkal jobbért.


Június 17-én a Szaturnusz megkezdi retrográd mozgását, és ez egészen november 4-ig tart. Ebben az időszakban a zodiákus tagjai átgondolják az életüket, a kapcsolataikat, és komoly lépéseket tesznek annak érdekében, hogy hitelesebb, kielégítőbb életet éljenek. Eközben a bolygó nem fogja vissza magát, és fájdalmas életleckéket, valamint felismeréseket hozhat. Leginkább ennek a 3 csillagjegynek fog megváltozni az élete a Szaturnusz retrográd idején:

Bika

Ha a jövődre gondolsz, Bika, hová vezetnek a gondolataid? Valószínűleg már régóta elégedetlen, talán boldogtalan vagy is, de végre megjöhet az erő ahhoz, hogy felállj, és változtass. Talán szép lassan, netán drámai gyorsasággal felrúgod eddigi életedet, és kapcsolataidat. Kész vagy munkahelyet váltani, elköltözni a világ másik végébe, és egy teljesen új életet kezdeni. Ha van egy régi nagy álmod, most mindent meg fogsz tenni a megvalósulásáért.

Ikrek

Elégedetlen vagy a karriereddel, Ikrek? A retrográd ideje alatt semmi és senki sem tartat vissza attól, hogy munkahelyet, esetleg szakmát válts. Benne van a pakliban a saját vállalkozás indítása, és a külföldre költözés is. Magad mögött akarod hagyni az eddigi életedet, és valószínűleg ezalól a párkapcsolatod sem kivétel. Egy teljesen tiszta lapra vágysz. Szeretnéd végre elmondani magadról: úgy élsz, ahogy azt megálmodtad magadnak.

Halak

Mivel a te jegyedben jár a Szaturnusz kedves Halak, nem kérdés: te leszel az egyik főszereplője a retrográd időszaknak, és készen állsz teljesen új alapokra helyezni az életedet. Régóta érzed, hogy nem vagy önmagad, és most szeretnél mindent megtenni azért, hogy önazonosabb életet élhess. Megváltoztathatod a külsődet, de leginkább a környezetedet és a kapcsolataidat fogod. Talán másik városba vagy országba költözöl, követni kezded a szívedet, és miközben megvalósítod önmagadat.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves