Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

JUPITER RETROGRÁD

3 csillagjegy, akinek megoldódnak az anyagi gondjai a Jupiter retrográd alatt

2023. szeptember 05.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria 3 csillagjegy jupiter retrográd
3 csillagjegy, akinek megoldódnak az anyagi gondjai a Jupiter retrográd alatt
© Shutterstock

Ez a három csillagjegy búcsút inthet a következő hónapokban a pénzügyi nehézségeknek.


A Jupiter retrográd szeptember 4-én vette kezdetét és december 31-ig tart. Jelenleg összesen hat bolygó végez hátráló mozgást, de érdemes megjegyezni, hogy nem minden retrográd generál nehézségeket. A szerencsét hozó Jupiter lehetőséget kínál többek között az egyensúly és a bőség csatornázására. A horoszkóp szerint ennek a 3 csillagjegynek megoldódnak az anyagi problémái a következő hetekben:

Kos

Egy lehetőség, amit korábban nem tudtál megragadni, most visszatérhet! Ez lehet egy álommunka, üzlettel kapcsolatos ajánlat, akár befektetés is, aminek hála még az is előfordulhat, hogy rövid időn belül pénzhez jutsz. Miután a Merkúr retrográd véget ér 15-én, még szerencsésebb helyzetbe kerülhetsz, és az sem kizárt: már a hónapban nagyot szakítasz, így végre leszámolhatsz a pénzügyi problémákkal.

Rák

A következő hetek elhozzák neked a bőséget, kedves Rák. Egy korábbi kollégád, főnököd, esetleg barátod, egy remek lehetőséggel találhat meg. Munkát vagy üzletet, netán egy remek pénzkereseti alternatívát ajánl a figyelmedbe, amit maga is kipróbált. A következő hetekben fokozatosan letudhatod az esetleges adósságokat, és beköszönthet az életedbe a jólét.

Mérleg

Több lehetőséged lesz a Jupiter retrográd alatt előnyös üzletet kötni vagy akár belevágni egy sikeres vállalkozásba. Sőt, akár ingatlaneladásból, korább befektetésből adódóan is jelentősebb pénzösszeg ütheti a markodat. Néhány szerencsés Mérleg pedig nyereménynek köszönhetően juthat hozzá egy olyan összeghez, ami orvosolhatja az anyagi problémáikat. Szóval, hallgass bátran a megérzéseidre!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves