Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZŰZ HAVA

3 csillagjegy, aki pénzesőre számíthat a Szűz havában

2023. augusztus 24.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria 3 csillagjegy Szűz hava
3 csillagjegy, aki pénzesőre számíthat a Szűz havában
© Shutterstock

Ennek a három csillagjegynek rendesen meghízik a bankszámlája a következő hetekben.


Az augusztus 23-án kezdődő Szűz hava arra emlékeztet: ideje dolgozni. Lassan vége a nyárnak, és vissza kell rázódni a hétköznapokba. A Szűz meghozza a lendületet, a szorgalmat, a munkakedvet, és ezzel együtt a sikereket, valamint a lehetőségeket is. A horoszkóp szerint ez a 3 csillagjegy készüljön arra, hogy a következő egy hónapban heves pénzesőre számíthat.

Kos

Te már teljes gőzzel rá vagy pörögve a munkára, kedves Kos. Amennyiben anyagi gondokkal küzdöttél az utóbbi időben, most örülhetsz, mert búcsút inthetsz a nehézségeknek. Lehetőséged nyílik a szakmai előmenetelre, valamint arra, hogy több forrásból is növeld a bevételeidet. De ne aggódj, ez nem csak kemény munkával érhető el, mivel melletted áll a szerencse. Előnyös üzletkötésből, befektetésből, de akár valamilyen ingóság eladásából is pénz ütheti a markodat.

Oroszlán

Készülj fel Oroszlán, mert megnyílnak előtted a gazdagság kapui. Váratlanul jelentős összeg szakadhat a nyakadba egy öröklésnek, nyereménynek, egy korábbi befektetésnek vagy akár ingatlaneladásnak köszönhetően. De az is lehet, nem is egy, hanem több forrásból is utat talál hozzád a pénz. A következő hetekben nem kell megtagadnod semmit magadtól, sem pedig a szeretteidtől. Persze azért ügyelj arra, hogy ne szórj el minden bevételt, és gondolj a jövőre is, de nyugodtan lepd meg magadat néhány dologgal!

Szűz

Most egy hónapon keresztül minden rólad fog szólni, Szűz, hiszen ez a te szezonod! A csillagok lehetőséget biztosítanak arra, hogy a tudásodnak, a tehetségednek köszönhetően pénzhez juss. Ez történhet a munkahelyeden előléptetés formájában, vagy ha vállalkozó vagy, hirtelen több vásárlód, vendéged lehet. Művészként akár egy tehetős támogatóra is szert tehetsz. A Merkúr retrográd miatt kissé bizonytalan lehetsz, ha több ajtó is megnyílik előtted, ezért gondold át alaposan, melyik éri meg jobban. De azért ne csak munkából álljon az életed, bármennyire is szereted azt, amit csinálsz! Néha szórakozni is kell!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves