Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Business

Ezzel 3 csillagjeggyel a legnehezebb együtt dolgozni

2023. augusztus 15.

2 perc olvasás

horoszkóp munka kollégák
Ezzel 3 csillagjeggyel a legnehezebb együtt dolgozni
© Getty Images

Néhány csillagjegy nem tartozik a legkellemesebb kollégák közé.


A munkahely mindenki életében meghatározó, hiszen a napjaink jelentős részét ott töltjük, így az sem mindegy, kikkel kell együtt dolgoznunk. Egyes csillagjegyek nem arról híresek, hogy simulékony lenne a természetük, és ők bizony nagyon meg tudják keseríteni a kollégáik életét.

Feszültséget generálnak, lusták vagy éppen pletykásak – bármelyikről is legyen szó, jó, ha előre felkészülsz.

3 csillagjegy, akik kollégaként fejfájást okozhatnak

Oroszlán

Az Oroszlán meglehetősen impulzív személyiséggel rendelkezik, aki könnyen ingerültté válik. Apróságok miatt is bosszanthatja a kollégákat, még akkor is, ha nincs benne valódi harag. Hiányzik belőle a tolerancia, és gyakori módszere, hogy verbális támadásokat indít mások ellen, ez pedig ellehetetleníti a vele való hatékony együttműködést.

Bak

A Bak olyankor nagyon harcias és kemény lehet, de általában nem goromba senkivel addig, amíg nem adnak erre okot. Aki viszont a Bakétól eltérő véleményt képvisel, számíthat rá, hogy nehéz pillanatokban lesz része. A Bak úgy gondolja, hogy mindig igaza van, így amikor látszólag hajlandó egy kompromisszumra, akkor is biztos lehet benne mindenki, hogy már a bosszút forralja magában.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Getty Images

Vízöntő

Nehezen tűri a kritikát, és akiről egyszer rossz véleménye alakult ki a viselkedése vagy a megnyilvánulásai miatt, azt szinte sosem fogadja el, bárhogyan is igyekszik az illető. A Vízöntő teljesítménye aktuális hangulatától függ, alkalmanként együttműködő is tud lenni, de alapvetően nem erőssége a csapatmunka.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves