Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2024. május 10-12.: A Kos nagy változások előtt áll, a Mérleget hatalmas öröm éri

2024. május 10.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2024. május 10-12.: A Kos nagy változások előtt áll, a Mérleget hatalmas öröm éri
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


A következő napokban szembe kell nézniük mindazzal a csillagjegyeknek, amit a szőnyeg alá söpörtek. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

Az életed fordulóponthoz érkezik, de az, hogyan alakul a továbbiakban, nagyban függ attól, melyik kínálkozó lehetőséget választod, és mennyit vagy hajlandó érte tenni. Ha elég bátor és tettrekész vagy, végre magad mögött hagyhatod a múltat, és megszabadulhatsz egy régóta cipelt tehertől.

Bika

A napokban néhány embernek sikerül komolyan felidegesítenie, de ne hagyd, hogy a félelmed vagy dühöd úrrá legyen rajtad, Bika. Ezzel együtt meg kell hoznod néhány régóta esedékes döntést. Mielőtt megfordul a fejedben, jobb, ha tudod, hogy már nincs lehetőséged halogatni.

Ikrek

Bizonyos dolgokkal kapcsolatban radikálisan megváltozik a gondolkodásod. Például, ami miatt korábban kiborultál volna, annál most egyszerűen megvonod a válladat és továbbmész az utadon. A környezetedet igencsak ámulatba fogod ejteni, de akár konfliktusod is adódhat emiatt velük a hétvégén.

Rák

Eljött a cselekvés pillanata, Rák. Tökéletes ez a hétvége ahhoz, hogy megtegyél valamit, amit talán már rég meg kellett volna tenned. Használd ki, hogy kellően lelkes vagy, tele energiával! A napokban akár segítséget is kaphatsz a célod megvalósításához, így hát minden adott a sikerhez.

Oroszlán

Rengeteg a lehetőséged, legyen szó programokról vagy éppen szakmai előrelépésről. Érdemes most mindent alaposan átgondolnod és akár megvitatni a családdal, a szerelmeddel. Nagyszerűen fogod érezni magadat a napokban, és közben jó pár fontos döntést is meg fogsz hozni.

Szűz

Ha vannak félbemaradt ügyeid, feladataid, sikeresen elintézheted őket a hétvégén. Ez igaz a problémás családi kapcsolatokra is. A következő napokban a bolygóenergiák lehetőséget kínálnak a lezárásra, valamint a problémák megoldására. Már csak rajtad múlik, hajlandó vagy-e a tettek mezejére lépni.

Mérleg

Végre megvalósulnak bizonyos vágyaid és ez óriási örömöt okoz. Különösen a szerelemben érezheted magadat szerencsésnek, mert a kedvesed beváltja a hozzáfűzött reményeidet. Ha pedig egyedülálló vagy, ugyancsak számíthatsz arra, hogy viszonozzák az érzéseidet. Most igazán álomszerűnek érezheted az életedet.

Skorpió

Összetűzésbe keveredhetsz a családoddal. Nem csak arról van szó, hogy épp nem egyezik valamiben a véleményetek. Régi sérelmek munkálkodnak bennetek, amik most utat találhatnak maguknak és egy igazán komoly vitára kerülhet sor. Fontos: ne hozz elhamarkodott döntéseket és óvatosan bánj a szavakkal.

Nyilas

A hétvégén ugyanolyan leterheltnek érzed magadat, mint hétközben és több dolog is nyomaszt. Tudod, hogy meg kellene hoznod pár döntést, és ezzel együtt meg kellene tenned néhány olyan dolgot, amivel javíthatnál az életeden, de jól sejted: konfliktusba fogsz emiatt keveredni. Ám akkor ideje lenne azt tenni, amit te jónak érzel!

Bak

Mozgalmas napok elé nézel, mivel sürgőssé válik néhány félbemaradt ügyed. Addig nem fogsz tudni békésen hátradőlni, amíg el nem intézed őket, ezért próbálj meg végre pontot tenni rájuk a hétvégén, hogy utána végre pihenhess is. Ha szükségét érzed, kérj bátran segítséget és ne próbálj meg mindent egyedül orvosolni!

Vízöntő

Feszült napok várnak rád, Vízöntő, mivel mindenki egy kicsit feszült körülötted. Valójában régóta érik egy családi vagy párkapcsolati vita és esélyes is, hogy kirobban. Ha így történik, próbálj a megoldásra törekedni, semmint a menekülésre vagy a visszatámadásra. Vedd kezedbe bátran az irányítást!

Halak

Van egy régóta húzódó probléma az életedben, aminek megoldását eddig halogattad. Most viszont készen állsz arra, hogy szembenézz vele, kedves Halak. Megjöhet az ihlet vagy bátorság, esetleg segítség, ami megkönnyíti a dolgodat. Mellette pedig ügyelj arra, hogy minőségi időt tölts a szeretteiddel!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves