Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Bolygóállás

3 csillagjegy, akinek a Vénusz irányítja az életét május elején

2024. május 03.

2 perc olvasás

ELLE

horoszkóp vénusz 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek a Vénusz irányítja az életét május elején
© Shutterstock

Néhány csillagjegy extra energiákra számíthat a bolygónak köszönhetően.


Május elején egy-egy csillagjegy életére a Vénusz gyakorolja a legnagyobb hatást. A bolygó tulajdonságait tekintve egyértelmű, hogy a szerelem kerül előtérbe, de más területeket is befolyásolhat.

Alapvetően békés időszak következik, egyesek megkönnyebbülhetnek a párkapcsolati viták után, míg mások most élik át az év legszenvedélyesebb napjait.

Nézd meg, te is ott vagy-e az érintettek között!

3 csillagjegy, aki a Vénusz hatása alá kerül

Kos

Nem az a típus vagy, aki tétlenül várja, hogy szétessen körülötte minden. Azonnal cselekszel, és az utolsó pillanatig harcolsz. Ezt a tulajdonságodat a párkapcsolatodban is kamatoztathatod: most minden energiáddal koncentrálj a társadra, mert szüksége van rá az elmúlt időszak veszekedései után. Ha te is nyitott vagy rá, csodálatos napokat élhettek át a hónap elején, és végre a nézeteltéréseiteket is rendezhetitek.

Bika

Itt az ideje, hogy a társaddal elgondolkozzatok a jövőn. Most ideális a pillanat arra, hogy megtervezzétek a következő éveiteket – együtt. Hidd el, minden vágyatok egyezni fog, és amikor mindent tisztáztok, újra fellángol köztetek a szenvedély, mert végre rádöbbentek, hogy tökéletesen összeilletek. Nincs is szükségetek semmi másra ahhoz, hogy csodálatosan alakuljon a május.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Skorpió

Jobban szereted az állandóságot, most viszont rá kell döbbenned, hogy csak a változás örök. Ez azonban nagyon sok jót is hozhat: anyagi téren és a barátságaidban is pozitív események következnek be, ez pedig a hangulatodat is feldobja, aminek már éppen itt volt az ideje. Májusban visszanyered az életvidámságodat, ez pedig a környezetedre is hatást gyakorol.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves