Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, akinek új fejezet kezdődik az életében májusban

2024. május 09.

2 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek új fejezet kezdődik az életében májusban
© Shutterstock

3 csillagjegy izgalmas időszakra számíthat. 


A horoszkóp legújabb üzenete szerint 3 csillagjegy életében új fejezet kezdődik még májusban. A szerencsések nagy változásokra számíthatnak, és az is lehet, hogy olyan sorsfordító találkozásokban lesz részük egyeseknek, amelyekre egyáltalán nem számítottak.

Oroszlán

A karriered szempontjából tapasztalhatod a legnagyobb változást. Egy olyan ajánlatot kapsz, ami megváltoztathatja az egész életedet, sőt még talán azt is jelentheti, hogy költöznöd kell vagy esetleg többet utaznod azért, hogy az álmaid megvalósítsd. Nyüzsgésből nem fogsz hiányt szenvedni, de pontosan ez az, amire vágytál mostanáig. Élvezd ki!

Vízöntő

Megismersz valakit, akinél azonnal érzed az erős kötődést. Eleinte nem érted majd, hogyan lehet valakit ilyen hamar megszeretni, de majd rájössz, hogy néha az élet bizony tartogat meglepetéseket. Ez a bizonyos valaki lesz az oka annak, hogy ebben a hónapban már sokkal jobban kiállsz magadért és a céljaidért, így könnyen lehet, hogy a hónap végére már egy teljesen más élethelyzeted lesz.

Halak

Most jutottál el odáig, hogy lezárd a múltat magadban, és készen állsz arra, hogy beengedj minden újat az életedbe. Ezért történik az, hogy új barátokra is szert teszel az elkövetkezendő hetekben, de a szakmai életedben is előrelépés várható. A szerelemmel óvatos vagy, de találkozol valakivel, akinél úgy érzed majd, hogy érdemes egy esélyt adni a kapcsolatnak. Közben pedig egy új hobbi elsajátítása is csak pozitív változásokat hoz neked. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves