Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szerencsés Május

3 csillagjegy, akire hatalmas élmények várnak a Bika havában

2024. április 26.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp május 3 csillagjegy Bika hava
3 csillagjegy, akire hatalmas élmények várnak a Bika havában
© Shutterstock

Néhány csillagjegy életében jelentős változások történhetnek április végén és májusban.


A Bika hava különleges meglepetéseket tartogat egy-egy csillagjegy számára, amelyek pozitív hatást gyakorolhatnak az életükre.

Egyesekre utazás vár, míg másoknak az anyagi életük vesz új lendületet, de olyan is akad, aki romantikus napokat élhet át a társával.

Nézd meg, neked mit tartogat ez az időszak!

3 csillagjegy, akinek a Bika hava hoz szerencsét

Kos

Elsősorban a karrieredet érintő kérdésekben érezheted magad szerencsésnek: egy új munkahely, esetleg egy fizetésemelés is kilátásban van. A bértárgyalásokon ne engedj az álláspontodból, bízz a tudásodban és a képességeidben, és hamarosan rá fogsz jönni, hogy nincs mitől tartanod.

Bika

A Vénusznak köszönhetően csodálatos időszakot élhetsz át a társaddal. A szerelem uralja majd a hétköznapjaitokat, ti pedig nyugodtan átadhatjátok magatokat a romantikus pillanatoknak. Élvezzétek ki a békét és a nyugalmat, már régen kiérdemeltétek!

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Szűz

Egy kisebb vagy nagyobb utazás rángathat ki az apátiából, ami megnehezíti az életedet egy ideje. Ragadd meg a kínálkozó lehetőséget, mert a környezetváltozás biztosan jót fog tenni. Olyan élményekkel térhetsz haza, amelyek az egész életedet megváltoztathatják, és éppen most van itt az ideje, hogy kiélvezd a csodás pillanatokat.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves