Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, aki jó hírt kap még május első felében

2024. május 07.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki jó hírt kap még május első felében
© Shutterstock

3 csillagjegy nem panaszkodhat a napokban. 


A horoszkóp legújabb üzenete szerint 3 csillagjegy jó híreket kap még május első felében. Szerelemből, barátságból, karrierváltozásból nem fognak hiányt szenvedni a szerencsések. Az biztos, hogy emlékezetes időszak a mostani. 

Kos

A munkahelyeden kapsz egy olyan lehetőséget, amivel azonnal élni szeretnél majd. Meglátod, hogy szakmailag rengeteget fejlődhetsz, és hamar kiderül, hogy mi az, amiben igazán jó vagy. A sikereidet pedig a barátaid és a családod is veled együtt akarja ünnepelni.

Bika

Nagyszerű napok várnak rád, és a szerelem is rád találhat. Egy olyan ember fog levenni a lábadról, akit már korábban ismertél, de sosem volt lehetőségetek igazán megismerkedni. Most azonban kiderül, hogy több közös van bennetek, mint gondolnátok. Ebből egy igazi és mély kapcsolat alakulhat ki.

Ikrek

Szükséged van rá, hogy kiszakadj a szürke hétköznapokból, és egy jó barátodnak köszönhetően ezt meg is fogod tenni. Egy rövid kiruccanás vagy egy hosszabb utazás lesz az, ami most megváltoztatja az életedet, a barátoddal pedig még közelebb fogtok kerülni egymáshoz. Végre sikerül elengedned magadat.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves