Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, akinek nagy változást hoz az életébe a május

2024. május 08.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek nagy változást hoz az életébe a május
© Shutterstock

3 csillagjegy számára fontos hónap a május. 


A horoszkóp legújabb üzenete szerint 3 csillagjegy életébe hatalmas változásokat hoz a május. Van, akinek a karrierje lendül előre, míg mások a szerelemben teljesednek ki. Az biztos, hogy unatkozni nem fognak a szerencsések. Mutatjuk!

Rák

Egy fontos utazás jön az életedbe, amit a karrierednek köszönhetsz. A szakmabeli sikerek most sorra jönnek az utadba, és közben rá fogsz jönni arra is, hogy mi az, amit valójában akarsz. Ezeknek az élményeknek köszönhetően már a saját vállalkozás gondolata sem riaszt meg annyira, hiszen elkezdtél hinni abban, hogy tényleg jó vagy.

Szűz

Sok idő, mire kinyitod a szívedet, de most megismerkedsz valakivel, akivel sokkal könnyebben el tudod magad engedni, és olyan dolgokat is megosztasz majd magadról, amelyeket korábban nem mertél. A szerelem már nagyon hiányzott a szingli Szüzek életéből, és biztos lehetsz benne, hogy rengeteg csodálatos élményben lesz részed az elkövetkezendő időszakban.

Nyilas

Ez a hónap a változásokról fogsz szólni, ám mindezt te magad igényled. Költözés, utazás, felújítás, bármi lázba hoz most téged, ha ez azt jelenti, hogy az életed egy kicsit más irányba mehet. A szerelmi és a családi életedet illetően szintén nagy dolgokra számíthatsz, közben pedig megismersz valakit, akit nagyon hamar a szívedbe zársz majd. Élvezd ki ezeket a csodálatos heteket, ugyanis az egész évedre hatással lesznek.

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves