Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Pénzhoroszkóp

3 csillagjegy, aki pénzügyi sikerekre számíthat a Bika havában

2024. május 05.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp pénzhoroszkóp 3 csillagjegy Bika hava
3 csillagjegy, aki pénzügyi sikerekre számíthat a Bika havában
© Shutterstock

Néhány csillagjegy anyagi helyzetére pozitív hatást gyakorol ez az időszak.


Egy-egy csillagjegy a Bika havát pénzügyi szempontból hatalmas sikerekkel zárja. Talán egy befektetés térül meg nem várt mértékben, de az is előfordulhat, hogy egy ingatlanügylet lebonyolítása alakul sikeresen.

Természetesen minderre csak akkor van esély, ha az érintettek élnek a lehetőségeikkel. 

Nézd meg, hogy te is ott vagy-e a szerencsések között!

3 csillagjegy, akinek szerencsésen alakulnak a pénzügyei

Bika

Nagyon szeretsz segíteni másokon, még akkor is, ha ezzel te magad nem feltétlenül jársz jól. Most azonban olyan lehetőséget kapsz a sorstól, amellyel nemcsak magadnak, hanem másoknak is sokat segíthetsz. Ne gondolkodj rajta sokáig, hiszen nincs vesztenivalód, egyszerűen csak hallgass a szívedre!

Ikrek

Nehezen tudsz határt szabni a vágyaidnak, amelyek sokszor nagyon költségesek. Emiatt rengeteget dolgozol, és kevés időt töltesz a szeretteiddel. Egy extra jövedelemnek köszönhetően megvalósíthatod egy korábbi elképzelésedet, ez pedig kifejezetten pozitív hatást gyakorol rád.

horoszkop-elle.hu
Forás: Shutterstock

Halak

Sokan próbálják meg rád erőltetni az elképzeléseiket, de te végre a sarkadra állsz, és kitartasz a véleményed mellett. Ennek köszönhetően egy ingatlannal kapcsolatos szerződést annyira jó feltételekkel köthetsz meg, hogy az anyagi életed is fellendülhet.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves