Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

EMLÉKEZETES NAPOK

3 csillagjegy, akinek a május lesz élete legsikeresebb hónapja

2024. május 06.

1 perc olvasás

ELLE

csillagjegy május siker
3 csillagjegy, akinek a május lesz élete legsikeresebb hónapja
© Shutterstock

Három csillagjegy számára, a május eddig nem látott sikereket hozhat.


Van 3 olyan csillagjegy, akiknek nem csupán a napos időjárás ad majd okot az örömre, de az is, hogy hihetetlen sikereket élnek meg. Ki a magánéletében, ki a karrierjében.

Kos

A Kosnak a május a karrierről szól. Olyan lehetőséget kaphatsz, amelyről eddig álmodni sem mertél. Pedig megdolgoztál érte, az utóbbi hónapok lemondása az, ami végre megtérül. Ez új erőt ad majd, hogy mindig érdemes tenni az álmaidért, és nincs olyan dolog, amire ne lennél képes, ha tényleg akarod. Vízválasztó lesz ez a lépés, teljesen megváltozhat az életed.

Mérleg

Ezen a héten minden klappol. Te sem érted, hogy lehet, hogy máskor probléma problémára jön, most pedig minden megy magától. Semmit nem kell erőltetned, olyan híreket kapsz, és olyan dolgok történnek, amelyek hihetetlenül boldoggá tesznek. Energikus vagy, és készen állsz az új kalandokra, ezzel pedig az emberek szimpátiájára is szert teszel.

Nyilas

Végre bátor vagy, és mersz lépni. Olyan dolgokat válallsz most be, amelyekről rég tudod, hogy meg kell tenned, de eddig nem voltál rá hajlandó. A bátorságodnak meglesz a jutalma. Az, hogy ilyen szabaddá teszed a lelked és a tested egyaránt, mindent jobbá tehet. Azt érzed, gondtalan vagy, és végre élvezed az életet, a feladatokat. 

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves