Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGOK

Véget ért a Merkúr-retrográd: erre a 3 csillagjegyre remek napok várnak

2024. május 08.

2 perc olvasás

ELLE

csillagjegy horoszkóp
Véget ért a Merkúr-retrográd: erre a 3 csillagjegyre remek napok várnak
© Shutterstock

Most, hogy véget ért a Merkúr-retrográd, 3 csillagjegynek nagyon pozitív fordulatot vesz az élete.


A Merkúr-retrográd időszaka után 3 csillagjegyre újrakezdés, és rengeteg pozitív élmény vár. Hogy kik azok, most eláruljuk!

Bika

Itt az ideje a pénzügyi stabilitásnak. Értékeled a biztonságot, ezért nagyon örülsz annak, hogy végre véget érnek a pénzügyi ingadozások, amelyek a Merkúr-retrográd idején sújtottak. Ez az idő bizonytalanságot és feszültséget okozott neked a pénzügyeiddel kapcsolatban, de most egy békésebb, és reménytelibb korszak vár rád. Ezt az időszakot használd ki, hozz átgondolt döntéseket, és fektess be olyan dolgokba, amelyek megtérülhetnek. Az elkövetkezendő időszak tökéletes a hosszú távú pénzügyi döntésekhez, és a gazdasági alapok erősítéséhez.

Ikrek

Végre a tiszta kommunikáció uralja majd a mindennapjaidat. Az Ikrek általában erősebben érzik a retrográd ciklusokat, mint más jegyek. Ilyenkor a zavartság és a félreértések mindennaposak, különösen, ha a közeli kapcsolatokról van szó. Azonban a Merkúr-retrográd végeztével javul a kommunikációs képesség, ami tisztább és hatékonyabb kifejezést tesz lehetővé. Ezt tökéletes az Ikrek számára, hogy végre tisztázzák a félreértéseket, és helyreállítsák a kapcsolataikat.

Mérleg

A harmónia időszaka következik a Mérlegeknek. A Merkúr-retrográd ideje próbára tette a lelkierőd, és a kapcsolataidat. Konfliktusok és nézeteltérések alakultak ki, amelyek rengeteg figyelmet és energiát követeltek a részedről. De a Merkúr-retrográd végeztével nyugodtabb idők következnek, csökkennek a feszültségek, és javulnak a kapcsolatok. Ki kell használod ezt az időszakot, ne légy rest bocsánatot kérni a régi hibáidért, és erősítsd meg a fenntartott kapcsolataidat.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves