Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KARRIERHOROSZKÓP

Karrierhoroszkóp: ez vár rád májusban a csillagjegyed szerint

2024. május 03.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria karrierhoroszkóp májusi horoszkóp
Karrierhoroszkóp: ez vár rád májusban a csillagjegyed szerint
© Shutterstock

Meglepően szerencsés hónap elé néznek a zodiákus tagjai, és jóformán mindenki előtt nyitva áll az előléptetés lehetősége. Keresd meg a csillagjegyedet a májusi karrierhoroszkópban és már olvashatod is, mire számíthatsz!


Előléptetéseket osztogatnak, célok valósulnak meg, üzletek köttetnek a hónapban. Nagyon kedvező időszak várható! Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és tudd meg, mit jósol a májusi karrierhoroszkóp:

Kos

A május lehetőséget teremt a karrierépítésre, kedves Kos. Ahhoz is alkalmasak a következő hetek, hogy bemutasd egyedi képességeidet és ötleteidet. Ne riadj vissza attól, ha vezető szerepet ajánlanak neked. Mindenesetre számíthatsz a hónapban az előmenetelre!

Bika 

A csillagok mozgalmas időszakot jósolnak neked. Készülj fel, mert bőven adódik lehetőséged arra, hogy előmozdítsd a karrieredet, és ebben nagy szerepet játszhatnak a kapcsolataid. Egy projekt vagy ötlet, amin régóta dolgoztál, végre elnyeri a jól megérdemelt elismerést. Tartsd észben, hogy a kitartásod és az elhivatottságod mindent megváltoztat.

Ikrek

Idén májusban jelentős fejlemények várnak a karrieredben. A kapcsolatépítés döntő szerepet fog játszani, és izgalmas lehetőségek előtt nyit ajtót. Készülj fel arra, hogy új kihívásokat vállalj, amik az utadba kerülnek, mert ezek kikövezik az utat az előmeneteled vagy éppen a célod előtt.

Rák 

Ez a hónap a merész lépésekre bátorít. Új projektek vagy előrelépési lehetőségek jelenhetnek meg, amik plusz figyelmet és energiát igényelnek. Innovatív ötleteidet értékelni fogják, ezért ne habozz megosztani őket. Érdemes lehet kihasználni a meglévő kapcsolataidat is, mivel segíthetnek megvalósítani a célodat.

Oroszlán 

Bár csábító lehetőségek adódhatnak a bevételeid növelésére, elengedhetetlen, hogy elkerüld a szükségtelen kockázatokat. Fontold meg, hogy nagy döntések meghozatalához konzultálsz egy tanácsadóval. Ami viszont biztosan kifizetődő lesz, az a kemény munka, szóval megéri a tisztességes úton járni.

Szűz 

Ebben a hónapban előléptetésre számíthatsz, megvalósulhatnak a céljaid, és a kemény munkád meghozza a gyümölcsét. Mutasd be bátran az innovatív ötleteidet a megfelelő személyeknek, mert valaki egy kivételes lehetőséget ajánlhat neked. Bár ez egy sűrű időszak lehet, az eredmények kifizetődőnek bizonyul.

Mérleg 

A karriered felfelé ívelő pályán halad ebben a hónapban, Mérleg. Feletteseid elismerésére, esetleg előléptetésre számíthatsz. A diplomácia kulcsfontosságú szerepet fog játszani a munkahelyeden és lehetőséget teremthet arra, hogy megmutasd a vezetői képességeidet. Ha viszont szeretnél munkahelyet váltanál, arra is lehetőséged adódhat.

Skorpió 

Előrelépési lehetőségekre számíthatsz, de megingathatatlan összpontosításra és elhivatottságra lesz szükséged. Fogadd el a kihívásokat, ahogy jönnek, mert ezek lépcsőfokok a növekedésedhez. A munkahelyeden most különösen érdemes csapatban dolgozni, mert így sokkal többet elérhetsz, semmint egyedül.

Nyilas 

Számottevő fellendülésre számíthatsz a karrieredben ebben a hónapban. Akár vállalkozó, akár alkalmazott vagy, a kapcsolatok döntő szerepet fognak ebben játszani. Lehetőséget fogsz kapni arra, hogy megmutasd a tehetségedet, ami előléptetéshez vezethet vagy terméked, szolgáltatásod bemutatása esetén szert tehetsz egy üzleti partnerre.

Bak 

Váratlanul reflektorfénybe kerülhetsz. A munkahelyeden elismerik a sikereidet és tehetségedet, ennek köszönhetően lehetőséged adódhat előrelépni. Ugyanakkor néhány irigy kollégád ezt nem tudja majd szó nélkül nézni és akár meg is próbálhatnak keresztbe tenni. Légy óvatos és őrizd meg a hidegvéredet!

Vízöntő 

Innovatív ötleteid felkeltik feletteseid figyelmét. Lehetőséged adódik megmutatni a tehetségedet. Ugyanakkor adódhatnak kihívások, de ha alkalmazod a legendás problémamegoldó képességedet, nincs mitől tartanod! Vállalkozóként is jelentős siker küszöbén állsz és akár egy üzlettársra is szert tehetsz.

Halak 

Olyan embereket ismerhetsz meg májusban, akik hozzásegíthetnek a karrierrel kapcsolatos céljaidhoz. Éppen ezért vegyél részt bátran a munkahelyi összejöveteleken, céges rendezvényeken, de még vállalkozóként is célszerű kapcsolatokat építened, mert nem tudhatod, ki lesz az, aki megadhatja azt, amire vágysz.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves