Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2024. június 28-30.: A Kosnak izgalmas lehetőségeket tartogat a sors, a Halakra mesés élvezetek várnak

2024. június 28.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2024. június 28-30.: A Kosnak izgalmas lehetőségeket tartogat a sors, a Halakra mesés élvezetek várnak
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


A következő napokban végre sikerül pihenniük a csillagjegyek és felfrissíteni a szerelmi életüket. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

Kiváló ez a hétvége arra, hogy pontosan elmondd az embereknek, mit érzel, Kos. Érzelmeid stabilabbak, és elég bátor vagy ahhoz, hogy őszintén kitárulkozz. A napokban értékes életleckékkel leszel gazdagabb, amik sokat segíthetnek majd a jövőben. Most csak légy nyitott, mert a sors izgalmas lehetőségeket tartogat számodra.  

Bika

Ez a hétvége nehéz lehet számodra, Bika. Úgy tűnhet, semmi sem alakul úgy, mint szeretnéd. Ha bizonyos dolgok nem működnek, engedd el őket, és várj egy alkalmasabb pillanatra. Dolgozz azon, hogy megszabadulj a stressztől, és olyan dolgokat csinálj, amik jólesnek a lelkednek. 

Ikrek

Légy büszke mindarra, amit eddig elértél, és oszd meg az örömödet másokkal. Nyugodtan engedd el a gyeplőt, dőlj hátra és helyezkedj el kényelmesen. Keményen dolgoztál az utóbbi időben, és nem ártana pihenned. Ha most nem élvezed az életet, mikor fogod megtenni? Szánj több időt arra, hogy a szeretteiddel legyél! 

Rák

Nagyon sűrű hétvége elé nézel. Rengeteg feladatot tűztél ki magad elé. Nem ártana kicsit lejjebb adnod belőlük, különben hétfőre teljesen kimerülsz. Mindenképpen szánj időt a pihenésre és a minőségi kikapcsolódásra! A családod, barátaid is igénylik a társaságodat.  

Oroszlán

Mi lenne, ha a kötelező ház körüli tevékenységek helyett inkább a romantikázást választanád? Tökéletes ez a hétvége ahhoz, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz a szerelmeddel, akit nagyon boldoggá tehetnél. Egyedülállóként pedig minden adott ahhoz, hogy megismerkedj valakivel.  

Szűz

Teljesen rendben van Szűz, ha szünetet tartasz és egész hétvégén nem csinálsz mást, csak filmeket nézel, olvasol és pihensz. Most minél többet foglalkozol magaddal, annál jobb lesz a kapcsolatod másokkal, mert ha elég kipihent vagy, akkor türelmesebb és megértőbb tudsz lenni a környezeteddel.

Mérleg 

A családi problémák kerülnek előtérbe a napokban, Mérleg. Beszélj a szívedből, és mondd el mire lenne éppen a legnagyobb szükséged vagy vállald fel a véleményedet az adott helyzettel kapcsolatban. Emellett pedig dőlj hátra, és élvezd a kemény munkád jutalmát, nem kell mindig hasznosan tölteni a hétvégédet!

Skorpió

Nem vagy biztos egy döntésedben, ami a családodat is érinti, vagy pedig bizonytalan lehetsz a párkapcsolatodat illetően. Bármilyen kétség is gyötörjön, fontos, hogy beszélj azokkal, akikre tartozik a probléma. Mindenképpen érdemes megosztani az aggodalmaidat, mert így elkerülheted, hogy hirtelen felindulásból cselekedj.

Nyilas

Keresve sem találhatnál jobb hétvégét ahhoz, hogy összeszedd magad. Itt a lehetőség, szánj időt a tested és a lelked kényeztetésére, valamint azokra a tevékenységekre, amikre rég nem jutott már időd. Ha egyedülálló vagy, érdemes lenne fontolóra venned, hogy regisztrálsz egy társkeresőre, mert most könnyűszerrel ismerkedhetnél.

Bak

A hétvége lehetőséget teremt arra, hogy közelebb kerülj a rokonaidhoz, a partneredhez, ahhoz, akihez csak szeretnél. Az intenzív megérzéseid segítenek ráhangolódni mások lelki világára. Ugyanakkor megjön a kedved a kreatív tevékenységekhez és olyat alkothatsz, amin magad is meglepődsz!

Vízöntő

Szinte óráról órára változik a véleményed és a hangulatod. Az egyik pillanatban nagyon akarsz valamit, a következőben már gondolni sem tudsz rá. Így elég nehéz lesz veled programot tervezni. Próbálj meg a szívedre hallgatni, de ha ez is nehézkes, akkor a legjobb, ha mellőzöd a társasági összejöveteleket, így elkerülheted a veszekedéseket.

Halak

Bölcsen megpróbálod minél előbb letudni a házimunkát, hogy utána átadhasd magadat a romantikának. Mesés élvezetekben lesz részed a kedveseddel! Ugyanakkor végre elég időd marad arra is, hogy megvalósítsd azt az ötletet, ami régóta motoszkál a fejedben.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves