Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Megcsalás

3 csillagjegy, aki legkevésbé hűséges párkapcsolatban

2023. június 30.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp megcsalás 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki legkevésbé hűséges párkapcsolatban
© Shutterstock

A horoszkóp szerint ennek a 3 csillagjegynek sokszor nehéz hűségesnek maradni. 


Sok párkapcsolat a hűtlenség miatt ér véget. Most kíváncsi vagy rá, hogy a horoszkóp szerint, melyik 3 csillagjegy a leghajlamosabb arra, hogy megcsalja a partnerét? Nos, most eláruljuk, hogy az asztrológia, milyen sorrendet állított fel. 

Ikrek

Az Ikrek csillagjegy szülöttjeinél a legvalószínűbb, hogy megcsalják a párjukat, mert szeretik a változatosságot és a kísérletezést. Szintén nagyon ügyesek abban, hogy apró hazugságokkal átverjék a partnerüket, így sokszor ki sem derül, hogy mi történt valójában. Fontos számukra a függetlenség és a szabadság, ezért sokszor fóbiaként élik meg, ha egy hosszútávú párkapcsolatban találják magukat. 

Kos

A Kos csillagjegy a dobogó második helyére került fel. A Kos jegy szülöttjeit a heves és szenvedélyes érzelmek irányítják, így sokszor meggondolatlanul viselkedhetnek. Számukra is fontos a függetlenség, és gyakran unalmukban is elkezdhetnek kifelé kacsintgatni a párkapcsolatukból. Ha nem érzik a kihívást és az izgalmat a partnerüknél, akkor gyakran kereshetnek valaki mást, aki kiváltja belőlük ezeket az érzéseket.

Nyilas

A harmadik helyezett a Nyilas jegy szülöttjei. Igazi szabadlelkű kalandorok, akik felfedezésre vágynak, és arra, hogy ne legyenek benne egy rutin kapcsolatban. Szeretnek flörtölni és új kapcsolatokat kialakítani, de sokszor az impulzív viselkedésük miatt olyat tehetnek, amit megbánnak, és a partnerüknek is rosszul esik. A Nyilasoknál fontos a kommunikáció, hogy a párjuknak kifejezhessék, ha úgy érzik, hogy a kapcsolat kezd ellaposodni. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves