Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NYÁRI HOROSZKÓP

Nyári horoszkóp: ez vár rád a következő hónapokban a csillagjegyed szerint

2024. június 13.

6 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria nyári horoszkóp
Nyári horoszkóp: ez vár rád a következő hónapokban a csillagjegyed szerint
© Shutterstock

Csodás lehetőségekre, sikerre és változásokra számíthatnak a zodiákus tagjai idén nyáron. Tudd meg, mi vár a csillagjegyedre a nagy nyári horoszkóp szerint!


Romantikus hónapok, jelentős lelki fejlődések és karrierbeli változások várnak a zodiákus tagjaira. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez és tudd meg, mivel a kecsegtet a nagy nyári horoszkóp!

KOS

A nyár időszak olyan életkedvet ad, ami arra késztet, hogy kimozdulj otthonról, flörtölj, és minél több baráti programon vegyél részt. A nyár közepén azt érezheted, átmenetileg vissza kell vonulnod, és egy kicsit egyedül kell lenned. Később örülni fogsz, hogy feltöltötted az energiaraktáraid, mert az augusztus mozgalmas hónapnak ígérkezik a munkában. Amikor a Merkúr retrográdban lesz augusztusban, azt tapasztalod, hogy lelassulsz, és újra kapcsolatba lépsz azokkal a tevékenységekkel, amik napi szinten motiválnak.

BIKA

A nyári szezon hatalmas önbecsülést ad, és arra ösztönöz, hogy büszkén megoszd az értékeidet a világgal. Az elméd sokat pörög azon, hogyan juthatnál plusz bevételhez, és érdemes ebben az időszakban nyitva tartani a szemed. Augusztusban tele lesz a naptárad társasági eseményekkel. Részesítsd előnyben azokat a személyeket, akiknek a jelenlétében szabadnak érzed magad.

IKREK

Júniusban okod lesz az ünnepre, ha abbahagyod önmagad összehasonlítgatását másokkal. Akkor végre megjöhet a boldogság és a gazdagság. Nyár közepén a spontaneitás vágyát fontos munkahelyi kötelezettségek hátráltatják. Augusztus közepén a frusztráció változtatásokra késztet, és egyúttal esélyed kínálkozik megmutatni a tehetségedet.

RÁK

Júniusban szükséged lesz a magányra, hogy spirituális gyakorlatokat végezz, és azon dolgozz, hogy megszabadulj a káros szokásaidtól. A július viszont lehetőséget kínál egy új ciklus elindítására, ami cselekvést és kockázatvállalást igényel. Használd ki a július 5-ei újholdat, ami kreatív ötleteket, valamint tisztánlátást ad, és foglald írásba az új terveidet. Az augusztus egy kicsit kaotikusabbnak ígérkezik, és arra ösztönöz, hogy jobban megszervezd az életedet.

OROSZLÁN

A nyáron kibővíted a társadalmi körödet. Csatlakozol egy könyvklubhoz, vagy olyan rendezvényeken veszel részt, ahol új emberekkel ismerkedhetsz meg. Amellett, hogy új ajtókat nyitnak meg előtted, ezek a találkozások növelhetik az önbecsülésedet. Július a mély önvizsgálat időszaka, ami megköveteli, hogy dolgozz az elengedési képességeden. Az augusztus jó alkalmat kínál a stabil anyagi helyzet kialakítására, és az önbizalom megerősítésére.

SZŰZ

A nyár rengeteg szakmai lehetőséget kínál, és talán még nagyobb elismerést is ígér. Ezt az időszakot a célok elérése jellemezheti a karrieredben. Júliusban olyan csoportokban és közösségekben találod magad, amik támogatják a jólétedet. Július közepétől késztetést érzel arra, hogy visszavonulj a belső templomodba, és elmenekülj a külvilág elől. Augusztusban a karriered további fejlesztésére pörögsz majd rá.

MÉRLEG

Nyáron nagyon izgalmas felfedező szakaszba lépsz, és váratlanul utazási vagy tanulási lehetőségek adódhatnak. Az intellektuális kíváncsiságod arra késztet, hogy tágítsd a látókörödet és felrázd a mindennapjaidat. A július a karrieredben jelentős előrelépéseket hozhat, és talán még a családi állapotodban is változás következik be. Augusztusban lehetőséged nyílik áttekinteni és befejezni néhány projektet, aminek köszönhetően felszabadultan vághatsz bele az őszbe.

SKORPIÓ

A nyár témája a nagylelkűség. Minél többet teszel szívből másokért, annál több dolgot kapsz az univerzumtól. A bőség különböző formákban jelentkezik: pénzügyi, információs vagy érzelmi. Júliusban a szabadságra való törekvés arra késztet, hogy utazz vagy belevágj a vállalkozói létbe. Augusztusban lehetőséged nyílik arra, hogy újra megvizsgáld azt a célt, amit korábban elengedtél.

NYILAS

Nyáron mindenfajta partnerség kerül előtérbe, amik a következő egy évben jelentősen megváltoztathatják az életedet. Ez idő alatt a kapcsolataid hasznos tanulási forrást jelentenek. Július beköszöntével egy átmeneti szakaszba lépsz, ami megköveteli, hogy az ösztöneidet követve rendezd az életed. Augusztusban itt az ideje, hogy felülvizsgáld a karrierrel kapcsolatos ambícióidat, és összhangba hozd azokat az értékeiddel.

BAK

A nyár vidámságot és gördülékenységet hoz a munkádba, az egészségedbe és a napi rutinodba. Előnyös és tartós változtatásokra számíthatsz az életmódodban. Júliusban a kapcsolataid állnak a személyes fejlődésed középpontjában. A Merkúr-retrográd fontos beszélgetéseket idéz elő, amik erősíthetik a kötelékeidet. Augusztusban szembesülhetsz a belső kritikusoddal, és arra ösztönöz, hogy nézz mélyen magadba, és foglalkozz mindazzal, ami akadályoz abban, hogy kihozd magadból a legtöbbet.

VÍZÖNTŐ

Készen állsz a nyáron kevesebbet dolgozni és többet pihenni. Csak óvakodj a drága hobbiba való belemerülést, mivel augusztus közepén össze kell húznod a nadrágszíjat. Júliusban úgy érzed, hogy ideje új életet kezdeni, és többet foglalkozni a sajátod, semmint mások igényeivel. Augusztusban az érzelmi világod kissé megrendülhet, de legalább megtanulod érvényesíteni az akaratodat.

HALAK

A nyár a könnyedség és a pozitivitás jegyében telik. Költözésen vagy felújításon gondolkodsz? Bármilyen változások történnek, azok célja a biztonság, a boldogság és a belső elégedettség érzésének növelése. Júliusban helyezd előtérbe azokat a tevékenységeket, amik segítenek kikapcsolódni. Augusztusban fontos megvizsgálni azokat a kötelezettségeket, amik nehézséget jelentenek számodra és át kellene alakítani őket.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves