Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2023. március 17-19.: Az Ikrek párkapcsolata komolyra fordul, a Halak búcsút inthet a lelki gondjainak

2023. március 17.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2023. március 17-19.: Az Ikrek párkapcsolata komolyra fordul, a Halak búcsút inthet a lelki gondjainak
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


Pozitív fejleményekre számíthatnak a csillagjegyek az életükben.  Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

Jó hír hozhat a szerelmed, kedves Kos. Ez a kis szerencse mindkettőtökre pozitív hatással lehet, és még a kapcsolatotokat is előmozdíthatja. Egyedül arra ügyelj, hogy ne elemezd túl a dolgokat. Ez a szinglikre is vonatkozik, akik sokat agyalhatnak azon, ami a hétvégi randijukon történt.

Bika

Keményen dolgoztál a bevételed növelésén? Ha igen, Bika, az eredmények végre megnyilvánulhatnak. A következő napokban végre élvezheted, ahogy több forrásból is pénz érkezik a számládra. Itt az ideje, hogy kicsit hátradőlj, és élvezd a jól megérdemelt pihenést.

Ikrek

A hétvégén különösen vonzónak, romantikusnak és szexinek érzed majd magad. A jelenlegi vagy potenciális partnered, akivel találkozol, valószínűleg kiemelt figyelmet szentel neked, és szeretne terveket szőni a jövőtökre vonatkozóan. A párban élőknél ez komoly változásokat idézhet elő.

Rák

A napokban óriási segítséget nyújt majd neked az intuíciód. Szinte mindig megsúgja majd, hova menj, és mit tegyél vagy éppen mit ne. Néha még a megfelelő szavakat is a szádba adhatja, aminek köszönhetően sikert érhetsz el a szerelmi életedben, de akár a munkahelyeden is.

Oroszlán

Főleg a barátaidról fog szólni a hétvégéd, Oroszlán. Talán a régi társaságod néhány tagjával eleveníted fel a kapcsolatot, vagy az újabbakkal mélyíted el a köztetek lévő köteléket. Meglepő dolgokat tudhatsz meg róluk, ugyanakkor te valamiért félsz előttük megnyílni. Ne hagyd, hogy korábbi csalódásaid éket verjen közétek.

Szűz

Kisebb változásokra számíthatsz a pénzügyekben. Valaki visszafizetheti neked a korábban adott kölcsönt, sikerül eladnod valamit, amit régóta hirdetsz, esetleg más forrásból, de pénz üti a markodat, és ennek köszönhetően megvehetsz valamit, amire régóta vágysz. Élvezd a szerencsét, és hozd ki belőle a legtöbbet!

Mérleg

Elmélyülsz a spiritualitásban vagy valamilyen filozófiában, tanulmányban, ami lenyűgöz, és most mindennél jobban érdekel. A napokban fontos felfedezéseket teszel, és különleges élményekben lehet részed. Még olyanokkal is megismerkedhetsz, akik jártasak a témában, és a segítségedre lehetnek.

Skorpió

Néhány emlék eddig mélyen el volt temetve benned, de a hétvégén hirtelen a felszínre törhetnek. Eleinte talán nem tudod értelmezni a helyzetet. De egy kis elmélkedés feltárhatja, miért pont most idézted fel őket. Ha sikerül feloldanod az érzelmek okozta akadályokat, új fejezet veheti kezdetét az életedben.

Nyilas

Egy barátság többé is fejlődhet, Nyilas. Valaki, akit elég jól ismersz, de soha nem gondoltál rá potenciális partnerként, hirtelen romantikus érdeklődést mutathat irántad. Csak rajtad áll, mi sül ki ebből, de ne feledd: változnak a körülmények és az emberek, szóval kétszer is gondold meg, mit felelsz neki.

Bak

A munkakörülményeidben pozitív változás következhet be. Bármi is történjen, egy biztos: kevésbé leszel stresszes. Talán megszabadulsz a nehéz munkától, vagy a bosszantó kollégáktól, esetleg megkapod a vágyott fizetésemelést, ami segíthet helyrebillenteni a pénzügyi helyzetedet.

Vízöntő

Olyan tudásra teszel szert, ami jelentős változást hoz az életedbe, Vízöntő. Egy barát vagy a kedvesed valamilyen módon segíthet ebben. Kedved támadhat belevágni egy új vállalkozásba vagy új projektbe. Azért ügyelj arra, hogy ne csak a munkával foglalkozz a hétvégén, mert nagy szükséged lenne a pihenésre.

Halak

Végre gyógyulásnak indulhatnak egyes gyermekkori traumáid egy különleges találkozás vagy élmény hatására. Ne lepődj meg azon, ha ez könnyzuhatagot idéz elő. Lelki szinten annyi minden történik most majd veled, hogy hétfőre egy teljesen másik ember válhat belőled.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves