Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

PÉNZHOROSZKÓP

Pénzhoroszkóp: ez vár rád márciusban a csillagjegyed szerint

2023. március 02.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek március zodiákus ezotéria pénzhoroszkóp
Pénzhoroszkóp: ez vár rád márciusban a csillagjegyed szerint
© Shutterstock

Márciusban sor kerül az adósságok rendezésére, és a csillagjegyek megteremthetik a vágyott anyagi biztonságot a havi pénzhoroszkóp szerint!


A tavasz első hónapja segít a zodiákus tagjainak stabilizálni az anyagi helyzetüket, és új bevételi forrásokat találni. Görgess a csillagjegyedhez, és tudd meg, mire számíthatsz a márciusi pénzhoroszkóp szerint!

Kos

Már jó ideje elég labilisak a pénzügyeid Kos, de a hónapban végre stabilizálódik a helyzet. Habár nagy lesz a kísértés, hogy továbbra is szórd a pénzt, ám ez nem lenne túl bölcs dolog a részedről. Érdemes most inkább tartalékolnod, és letudnod az esetleges kölcsöneidet, adósságaidat.

Bika

A hónapban két kézzel fogod szórni a pénzt. Egyszerűen nem tudsz nemet mondani a különböző lehetőségekre. Még ha lesz is itt mit szórnod, mert nem fog hiányozni az az összeg, akkor is ajánlott lenne visszafogni magad, mert sok olyan dolgot vehetsz meg, amire valójában nincs is szükséged.

Ikrek

Elég élénk pénzforgalommal számolhatsz a hónapban, kedves Ikrek, mivel több alkalommal is folyhat be pénz, de amilyen gyorsan jön, olyan gyorsan megy is. Pedig nem lenne előnytelen, ha megpróbálnád megfogni, ahelyett, hogy gondolkodás nélkül elszórnád.

Rák

A tavaly óta végzett kemény munka márciusban végre meghozza gyümölcsét, és elismerik a tehetségedet, a képességeidet és ez fizetésemeléssel járhat. Ha ők maguk nem ajánlják fel, akkor nyugodtan kérd, mert jó eséllyel megkapod. Amennyiben vállalkozó vagy, a hónapban felvirágzik az üzleted.

Oroszlán

Hasznos tippeket kaphatsz azzal kapcsolatban, hogy juthatsz több pénzhez Oroszlán, és némelyiket célszerű is lehet fontolóra venned, különösen, ha üzlettel foglalkozol. Viszont a hónapban előkerülhet egy régebb óta kallódó számlád, amin talán már késedelmi díj is van. Fogcsikorgatva ugyan, de rendezni fogod.

Szűz

Márciusban végre megszabadulhatsz a hiteledtől vagy az esetleges adósságaidtól hála a kitartásodnak, és talán annak a remek lehetőségnek, ami plusz bevételt hoz neked. Végre több pénzed marad arra, hogy élj egy kicsit, és a hónap második felében bátrabban kezdesz költeni magadra.

Mérleg

Rengeteget stresszelsz a márciusban a pénzügyek miatt. Valószínűleg a hitel, meg a kifizetetlen számlák nyomasztanak. Szerencsére a hónap közepén, ha nem is egy csapásra, de elkezdenek megoldódni a gondjaid. Több forrásból is elkezdhet hozzád áradni a pénz, ami óriási segítségnek bizonyul.

Skorpió

Nem megy jól az üzleted? Akkor célszerű lenne szakemberek segítségét kérned, vagy legalább megkérdezni azokat is ismerőseket, akiknek szintén vállalkozásuk van, mert hasznos tanácsokat kaphatnál, és rövid időn belül pénzre válthatnád őket. Ha pedig a munkahelyeden azt érzed, nem becsülnek meg eléggé anyagilag: tedd szóvá!

Nyilas

Váratlan kiadásokra kell számítanod, Nyilas, de ne aggódj! Eleinte megterhelőek lesznek, de utána hamar visszakeresed azt, amit kénytelen voltál kiadni. Ezenfelül egy ismerősöd felajánlhat egy szuper lehetőséget, aki talán szeretné, hogy vele dolgozz, vagy közös üzletbe vágjatok. Érdemes megfontolni!

Bak

A hónap java részében stagnálni fog a helyzeted, de a március vége felé egy soha vissza nem térő lehetőséget ajánlhatnak neked, aminek köszönhetően akár meg is gazdagodhatsz. Lehet, túl szépnek hangzik ahhoz, hogy igaz legyen, de ez most tényleg az, aminek látszik, szóval gondold át!

Vízöntő

Ebben a hónapban visszakapod a kölcsönöd adott pénzt, vagy megkapod a megigényelt hitelt. Ez még nem minden, mert más bevételi források is megnyílnak előtted, amikkel érdemes számolnod! Amennyiben tartozásod van, azt valószínűleg sikerül még márciusban letudnod.

Halak

Hihetetlenül szerencsés leszel a hónapban, Halak! Fizetésemelést adhatnak neked, de akár nyeremény formájában is váratlan bevételhez juthatsz. A következő hetekben minden, amihez hozzáérsz, az arannyá válik. Ha saját vállalkozásod van, készülj arra, hogy talicskával viheted haza a pénzt.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves